- Poruka
- 86.424
Pozdrav svima 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala što pitaš, bolje je, došla na posao, kolege me vozaju u stolici od tačke A do tačke B@Kćerka Direktora Cirkusa , da li ti je bolje danas? Ima li pomaka nabolje?
Smrsala 3 kgŠta si lepo ručkala u italiji?
jela si kebab u toskani... aj dobroSmrsala 3 kg
Pa pizzu..i jos pizze..kebab..neku, nije to fokaca, nego kao one americke pite i tanka kora, punjena articokama i pekorini sirom..i neke kolace i krosane sa pistaci kremom
Pa deca.jela si kebab u toskani... aj dobro
pa dobro... bitno da ste se lepo proveli, kebab je ionako samo reč i ništa više...Pa deca.
Da sam bila sa odraslom osobom, mogla sam i zablje batake bez problema![]()
Isto sam bila u Toskani i nisam pila vinopa dobro... bitno da ste se lepo proveli, kebab je ionako samo reč i ništa više...
opraštam ti... a si bila u Đenovi?Isto sam bila u Toskani i nisam pila vino![]()
I ja sam bio u Zajecaru i pio biterlemonIsto sam bila u Toskani i nisam pila vino![]()
Jel se jede?Staklena hobotnica za koju se mislio da je izumrla
Pogledajte prilog 1749737
Super što si došao, baš sam htela da te tagujemLep dan svima
Kako ste
Iskoristi maksimalno vožnjuHvala što pitaš, bolje je, došla na posao, kolege me vozaju u stolici od tačke A do tačke B
![]()
Ma ok, al nisam ja bas redovan ovde pa mozda je bolje da gazda bude neko aktivnijiSuper što si došao, baš sam htela da te tagujem. Još malo treba da se otvori nova kafana, pa da budeš u toku sa tim
. I ja konačno da odem u penziju
![]()
Ne znam, dogovorite se, zato i kažem ranijeMa ok, al nisam ja bas redovan ovde pa mozda je bolje da gazda bude neko aktivniji
Ti je otvori, naravno ako želiš, verovatno će se naći neko ko će preuzeti.Nije mi tesko da otvorim kafanu, ali ako neko zeli od ovih aktivnih biti gazda, nije problem
Neopraštam ti... a si bila u Đenovi?
Znaci kao one na izboru za misNije mi tesko da otvorim kafanu, ali ako neko zeli od ovih aktivnih biti gazda, nije problem
Nisi dužan da budeš redovanNije mi tesko da otvorim kafanu, ali ako neko zeli od ovih aktivnih biti gazda, nije problem
A kaparu uzeo, lopino!!Ma ok, al nisam ja bas redovan ovde pa mozda je bolje da gazda bude neko aktivniji