Grom_sa_neba!
Buduća legenda
- Poruka
- 34.057
...
Ovde cemo pratiti "rad" Ambasadora Srbije u USA...
Žutog Ćacija ŠuNATOvca...
...
...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izvini što spamam temu, ali samo da velim da i mi u RS imamo konja za trku!...
...
Ja bih Ugandunema vece zarade i boljeg biznisa sa minimumom rada nego se uvaliti u neku ambasadu ili konzulat.
ako ste za ovaj sistem i imate sansu da budete cak i portir ili otvarac vrata u nekoj konzulatskoj pripizdini u africi, ili neko partijsko mudo u skupstini, moj vam je savet idite u afriku. necete znati sta cete sa lovom i niko vas nikad nece prozivati ni za sta.
I posao guvernera je coolnema vece zarade i boljeg biznisa sa minimumom rada nego se uvaliti u neku ambasadu ili konzulat.
ako ste za ovaj sistem i imate sansu da budete cak i portir ili otvarac vrata u nekoj konzulatskoj pripizdini u africi, ili neko partijsko mudo u skupstini, moj vam je savet idite u afriku. necete znati sta cete sa lovom i niko vas nikad nece prozivati ni za sta.
ima jedan lik u Krusevcu, daleko dogurao...kada bi pisao o njemu, ne bi mi verovali...sta znaci, kada neko malo poguranema vece zarade i boljeg biznisa sa minimumom rada nego se uvaliti u neku ambasadu ili konzulat.
G17 I jul prideBukvalno najgori ljudi iz srs i ds. Tako je nastao sns
Caci Sunatovac
Pravi predstavnik Vučićeve Srbije.
Bukvalno najgori ljudi iz srs i ds. Tako je nastao sns
Izvini što spamam temu, ali samo da velim da i mi u RS imamo konja za trku!
Brzo ce biti smenjen posle izbora.