Ćaci Šutanovac...

nema vece zarade i boljeg biznisa sa minimumom rada nego se uvaliti u neku ambasadu ili konzulat.

ako ste za ovaj sistem i imate sansu da budete cak i portir ili otvarac vrata u nekoj konzulatskoj pripizdini u africi, ili neko partijsko mudo u skupstini, moj vam je savet idite u afriku. necete znati sta cete sa lovom i niko vas nikad nece prozivati ni za sta.

nema vece zarade i boljeg biznisa sa minimumom rada nego se uvaliti u neku ambasadu ili konzulat.

ako ste za ovaj sistem i imate sansu da budete cak i portir ili otvarac vrata u nekoj konzulatskoj pripizdini u africi, ili neko partijsko mudo u skupstini, moj vam je savet idite u afriku. necete znati sta cete sa lovom i niko vas nikad nece prozivati ni za sta.
Ja bih Ugandu
Imaju dobre utakmice :super:

mislim, valjda i ambasada ima neki magacin?

I posao guvernera je cool :zcool: .
Lupiš jedan autogram kad dospeš na funkciju da ga oni u topčideru štampaju na novčanice i bog te zaboravi. Jednom u 5-6 meseci te pomenu u nekim vestima i to je to
Samo lapaš.

ima jedan lik u Krusevcu, daleko dogurao...kada bi pisao o njemu, ne bi mi verovali...sta znaci, kada neko malo pogura

Odlična slike Srbije se šalje u svijet :mrgreen:

NA PUPIN Gala Ballu u Washingtonu, organiziranom u čast srpsko-američkog znanstvenika Mihajla Pupina, ulogu DJ-a preuzeo je srpski veleposlanik u Sjedinjenim Američkim Državama, Dragan Šutanovac. Proslava je održana prije dva dana u veleposlanstvu Srbije.

Na snimci koju je objavio na svom službenom Instagram profilu, vidi se Šutanovac kako za miks-pultom pleše i pušta glazbu Svetlane Ražnatović Cece.

Pupin, koji je 1894. patentirao aparat za telefonske i telegrafske prijenose na velike udaljenosti, bio je i počasni konzul Srbije u SAD-u, a u njegovu čast veleposlanik Šutanovac puštao je - Cecu.

https://www.index.hr/vijesti/clanak...2719257.aspx?index_ref=naslovnica_izdvojeno_d

Izvini što spamam temu, ali samo da velim da i mi u RS imamo konja za trku!
Brzo ce biti smenjen posle izbora.

Јоргованка Амбасадорка

jub_jt.jpg

Back