Ćaci Pavlović "izložavali linču"

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A kad odeš kod tog stručnjaka:
- Trenutno nam operaciona sala nije slobodna, javite se za neko vreme.
- A kad očekujete da bude slobodna?
- Za nekih 5000 evra.
Ne nije od takvih neodgovirnih pohlepnih.koji.masta kako uknjiziti sebi prihod
Oseca se da kod ovog deteta ds postoji ono sto se zove prethodna odgovornost i kasnije odgovornost.
Retko u danasnje vreme ims takvih mladih ljudi.

1000009794.png

Controla freak je u pitanju
Vole da pronalaxe mane drugih i da ih kritikuju.
Onda se osecaju superiorno mocno a istina je kad prodje taj osecaj prazni.
Vole da pronalaze mane onim najboljima, baš kao što je Miloš student s prosjekom 10 na M. fakultetu.
Nisu našli za shodno da pohvale jer je za respekt, no se vataju nakih tričavih sitnica. :mrgreen:

Vole da pronalaze mane onim najboljima, baš kao što je Miloš student s prosjekom 10 na M. fakultetu.
Nisu našli za shodno da pohvale jer je za respekt, no se vataju nakih tričavih sitnica. :mrgreen:
Al to se vidi da je posvecen predan ucenju da ima volju da ostvari to sto je zamislio na najbolji nacin.
Bice od onih lekara koji bas imaju velike usi.
Da slusaju pacijenta da bude blizak s njim.
Vec si pola ozdravlhen pored takvih lekara.
A takvih sve manje i manje.

nije to baš lijepo majstor Života. Školarce treba motivisati, pohvaliti a ne.. :roll:
Svako je nečije dijete, nemoj da dodješ u poziciju da te zbog ovoga prozivaju u negativnom kontekstu.. mslm, šta ti ovo treba? Baš i ne. ;)

Tako mali a već korumpirano govance, baš me se smatra mnogo što dete nekog osuđenog govanceta, a posebno za one sa "mišljenjem".

Tako mali a već korumpirano govance, baš me se smatra mnogo što dete nekog osuđenog govanceta, a posebno za one sa "mišljenjem".
Naše "mišljenje" govori više o nama, nego o onima koje targetiramo, rekli bi psiholozi.
Bitno da je pametan, neiskvaren, da nije neki problem(atičan), sve ostalo ga se ne dotiče, pa ma šta neki mislili.

U svemu ovome, mnogi su kolektivno pali na ljudskim osnovnim vrijednostima. nije lijepo rugati se i ismijavati nečije urodjene mane, izgled ili nedostatke. Što ne želiš sebi nemoj ni drugima, valjda smo to davno prešli?

Super. Sad je izblaćen i verujem da su svi srećni.

Može i "izlagati nekoga nečemu".

Mnogo lepšija forma.

izlagati je infinitiv, ali on je hteo da kaže - mi ih nismo izložili podsmehu kao oni nas, ali je hteo trajniji glagol pa je stavio - mi ih nismo izložavali... umesto izlagali.. i šta sad, jbt. Oko toga čitava frka po društvenim mrežama. Tačno ljudi nađu nešto da se podsmevaju.. jbg, šta to mene briga? Ali vodim se uvek onim ne čini drugima što ne bi želeo tebi da čine, pa mi je bezveze. Zbunio se. Bitnije je šta je hteo da kaže.

Naše "mišljenje" govori više o nama, nego o onima koje targetiramo, rekli bi psiholozi.
Bitno da je pametan, neiskvaren, da nije neki problem(atičan), sve ostalo ga se ne dotiče, pa ma šta neki mislili.

U svemu ovome, mnogi su kolektivno pali na ljudskim osnovnim vrijednostima. nije lijepo rugati se i ismijavati nečije urodjene mane, izgled ili nedostatke. Što ne želiš sebi nemoj ni drugima, valjda smo to davno prešli?

Pa što me onda targetiraš? A? Ćutimo.

Back