LUCKASTA_GIRL
Obećava
- Poruka
- 98
ma ljudi samo veselo
ajmo na Cubu

ajmo na Cubu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Girl next door:ali kuba JESTE siromasna zemlja...![]()
Ti mora da oces jer je tamo velik procenat gayeva. Pa da im ih ti prosiris.<natural_boy>:Obozavam CUBU, to mesto mi se cini najegzoticnijim na Zemlji.Nisam bio tamo, ali cu jednom sigurno otici. :-o
o moj boze.....jane:che guevara je dobar za maice, logoe, znojnice
Sigurno si dobro upucen za te procente, jer si jako zainteresovan za to!!! Ja to prvi put sad od tebe cujem!Che_Anarki:Ti mora da oces jer je tamo velik procenat gayeva. Pa da im ih ti prosiris.
Ali lepo. Lepo je znati da ima dosta pristalica kube.
Ja nisam ni mislio za zivot,nego samo na kratko letovanje. :-)Sweet_Jane:sta se vama toliko dopada na kubi? jeste lepa zemlja super za letovanje ali za zivot...mnogo je siromasna i veoma izolovana...... che guevara je dobar za maice, logoe, znojnice, ali nisam nesto upoznata sa njegovim zivotnim stvaralastvom...
NE nego sam pametan. Znam mnoge stvari o kubi. Tamo ima dosta homica zato sto su se pre prodovi puni MUSKARACA iskrcavali. Pa posto nije bilo mnogo devojaka a znamo kako su kubanvi senzualni onda je doslo do homosexualizma tamo.<natural_boy>:Sigurno si dobro upucen za te procente, jer si jako zainteresovan za to!!! Ja to prvi put sad od tebe cujem!
Meni se dopada duh a i mi smo siromasni. Che guevara je najveci revolucionar. Zato ga gotivim.Sweet_Jane:sta se vama toliko dopada na kubi? jeste lepa zemlja super za letovanje ali za zivot...mnogo je siromasna i veoma izolovana...... che guevara je dobar za maice, logoe, znojnice, ali nisam nesto upoznata sa njegovim zivotnim stvaralastvom...
a sta kao nije istina....pola ljudi u bgd-u nose che guevaru na maicama, imaju znojnice, bedzeve s njegovim likom a ne znaju zapravo ni ko je on samo im se mnogo dopada ta crveno-crna slika.... ne znam ni ja nista vise od toga sto je bio revolucionar i valjda je dozivotni predsednik kube....sofffy:o moj boze.....![]()
Ovo je verovatno najveća glupost izrečena povodom Chea do sada! Dobar za majce i logoe??? Ako već nisi upoznata sa njegovim životom i stvaralaštvom ne moraš da ga pljuješ time što ga srozavaš na prosti marketinški znak.Sweet_Jane:che guevara je dobar za maice, logoe, znojnice, ali nisam nesto upoznata sa njegovim zivotnim stvaralastvom...