C.S.I. New York

Na americkom kanalu CBS su prije nekoliko nedjelja zavrsili sa prikazivanjem najnovijih epizoda sva tri CSI serijala (8. sezona LV, 6. Majamija, 4. NY). Ko zna, mozda ce uskoro prikazivati i na RTS-u :rolleyes:

Biće na prvom programu u istom terminu kao i C.S.I. (ako nešto u međuvremenu ne promene)...na prethodnoj strani je neko lepo napisao o čemu se radi i šta se sve događa u toj seriji (mrzi me da pišem).

Odlična epizoda od sinoć...e ovakvih scena kao ova kada je Mek izvadio keca iz rukava i rekao gazdama sa kojim on kartama igra nagledaćete se i u Las Vegasu kad glavešine počnu da se hvataju sa Grisomom a on ih ladno otrese k'o slinu.
Po onome što sa video,Las Vegas bi trebao da počne kada se završi BONES koji počinje sa emitovanjem 18.06.Ne znam koliko ta serija (BONES) ima epizoda.

Večeras zadnja epizoda ovog serijala...po najavama od jeseni ili zime počinju novi serijali na RTS-u NY,Majami i Las Vegas (LV bi trebalo da počne sa starim i odmah nastavak novih)...ako nešto ne promene.

Odmah da kažem moderatoru ako je ovo tema koja bi trebala da se briše (ima C.S.I. Majami ali je gotov) neka obriše ali mislim da ipak treba da ima svoju temu kao što i VB ima dve teme.
Večeras kreću odlični forezničari iz Njujorka koji nemaju tako velikog vrača kao što ima Majami (Horejšio) ali su više nego dobri i nadam se da ćete uživati sa njima kao što ste i sa majamijevcima.

Zna li neko kojim danima to ide?Nikako da u'vatim.

CSI Wolf..my favorite.

Back