CSI:Bar
Zainteresovan član
- Poruka
- 115
Na americkom kanalu CBS su prije nekoliko nedjelja zavrsili sa prikazivanjem najnovijih epizoda sva tri CSI serijala (8. sezona LV, 6. Majamija, 4. NY). Ko zna, mozda ce uskoro prikazivati i na RTS-u :rolleyes:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Msm mogli bi!
VRATITE NAM MAJAMI!!!
Biće novi serijal (ne znam koji po redu)...nadam se samo da ćete isto tako zavoleti Las Vegas kada počnu da ih puštaju...njih jedva čekam![]()
Meni je NY saswim ok,pre neki dan je bila epizoda sa Nelly Furtado,a u ll epizodi je bil J LO...
Juche su pustali Give it to me,jedwa cekam da se Montana i onaj kako se beshe zowe smuwaju!!!![]()

Strava! A je li na RTS1 ili RTS2 i znas li mozda termin?Od 18 juna na RTS-u kreće serija BONES.
Od 18 juna na RTS-u kreće serija BONES.

Ne, nije 25. Prva sezona ima ima 23 epizode, a drugu su prikazivali citavu.Samo,još uvek ne mogu RTS-u da oprostim što nisu pustili prvih 25 epizoda NY...kakav propust.
Ne, nije 25. Prva sezona ima ima 23 epizode, a drugu su prikazivali citavu.

Da li nekome sem meni Stella lici na Sarah Jessicu Parker?Bas mi je zao sto se serija zavrsila, jedna od najboljih...Da li nekome sem meni Stella lici na Sarah Jessicu Parker?
Odmah da kažem moderatoru ako je ovo tema koja bi trebala da se briše (ima C.S.I. Majami ali je gotov) neka obriše ali mislim da ipak treba da ima svoju temu kao što i VB ima dve teme.
Večeras kreću odlični forezničari iz Njujorka koji nemaju tako velikog vrača kao što ima Majami (Horejšio) ali su više nego dobri i nadam se da ćete uživati sa njima kao što ste i sa majamijevcima.
Zna li neko kojim danima to ide?Nikako da u'vatim.
CSI Wolf..my favorite.

Bas mi je zao sto se serija zavrsila, jedna od najboljih...Da li nekome sem meni Stella lici na Sarah Jessicu Parker?