C.S.I. New York

Ali zato verujem tebi :)

Malo sam se pogubila, znam da 5.serijal pocinje Tejlorovim povratkom iz Engleske, secam se i onih poziva i pojedinih epizoda, ali za ove sto ih sada emituju, kao da me crna rupa progutala. Ili ih nisam gledala dovoljan broj puta da mi ostanu u dugorocnoj memoriji :cool:

Poslednja izmena:
Ali zato verujem tebi :)

Malo sam se pogubila, znam da 5.serijal pocinje Tejlorovim povratkom iz Engleske, secam se i onih poziva i pojedinih epizoda, ali za ove sto ih sada emituju, kao da me crna rupa progutala. Ili ih nisam gledala dovoljan broj puta da mi ostanu u dugorocnoj memoriji :cool:

Meni nista ,od onoga sto gledam na kompu ,ne ostaje u dugorocnoj memoriji ...zato se ovom serijom odusevljavam ( da ne kazem zadovoljavam :mrgreen: ) iskljucivo na tv-u :ok: !

Ja serije pratim iskljucivo na tv-u nekako mi to nije to na kompu :) Mada ne volim ni filmove na kompu, bas ako ga propustim u bioskopu, veliko platno je ipak veliko platno.

A epizode su im sve bolje i bolje :super: Zanimljivi slucajevi, daju malo i privatan zivot likova cisto da budemo u toku ali ne smaraju preterano, gluma na nivou, ma jednom reciju odusevljena sam :)

Ja serije pratim iskljucivo na tv-u nekako mi to nije to na kompu :) Mada ne volim ni filmove na kompu, bas ako ga propustim u bioskopu, veliko platno je ipak veliko platno.

A epizode su im sve bolje i bolje :super: Zanimljivi slucajevi, daju malo i privatan zivot likova cisto da budemo u toku ali ne smaraju preterano, gluma na nivou, ma jednom reciju odusevljena sam
:)

Upravo tako...dok su zadnji serijali Majamija i Las Vegasa po meni bili mnogo monotoni za praćenje (a i slučajevi su im već otupeli),Njujork ide uzlaznom putanjom.
Početak sva 3 serijala je bio suprotan.

23ixe37.jpg

Upravo tako...dok su zadnji serijali Majamija i Las Vegasa po meni bili mnogo monotoni za praćenje (a i slučajevi su im već otupeli),Njujork ide uzlaznom putanjom.
Početak sva 3 serijala je bio suprotan.

Da, i u Las Vegasu i u Majamiju su im slucajevi manje-vise nebulozni i nekako prazni. Pogotovo mi se to za Majami cini gde se sve svelo na ubistva u visokom drustvu na nekim zurkama i otprilike je uvek kriv batler :roll: A to zakljuce tako sto analiziraju komarca koji je ujeo ne znam koga a koji je opet rod sa ne znam kim, a sve su to izvukli iz DNK koja je tu 100 godina samo je nisu videli odma' ;)

Nema sta ,najbolji je NY ...jedva cekam svako vece da pocnu ,mogao bih da poskidam sve sa neta al' nekako sam sebi nabijam ceznju :hahaha: !
E da ,Stela me iznervirala pre neki dan kad nije stala na stranu onog jadnog Adama kome je pretio otkaz zbog kresanja budzeta ,nego zapenila za onu masineriju ...podsetila me na moju bivsu seficu ( je*em li joj sunce bolesno ) ...i tako :) !

Ne sekiraj se dok imaš žensko kao šefa...kada matori k.nji počnu da pametuju i histerišu veruj mi da nema ništa gore od toga.
Osveženje su ove zadnje epizode :D

Poslednje dve - fantasticne ...pokusao sam cak i da saznam nesto vise o toj njihovoj "cudesnoj biljci" ali jos nista ...sta da vam kazem ,ja sam se bas isprimao na seriju :D !

E da ,Stela me iznervirala pre neki dan kad nije stala na stranu onog jadnog Adama kome je pretio otkaz zbog kresanja budzeta ,nego zapenila za onu masineriju ...podsetila me na moju bivsu seficu ( je*em li joj sunce bolesno ) ...i tako :) !

Jaooooooooo mukica kako mi ga je bilo zao. A tako je simpatican, jos kada krene sa onim svojim objasenjenjima, pa pocne da zamuckuje a svi oko njega cupkaju kao na iglama u fazonu "Hajde reci vec jednom!" :) Svidja mi se i kada Linzi objasnjava preko demnostracija, uvek ima neku zanimljivu, bas kao eksperiment, taman mozes i da naucis nesto ;) A onda joj Tejlor kaze "I am your boss not a guinea pig" A tek kada je pojela one bube :zcepanje:

Sve hocu ,pa nikako da se setim i to da napomenem ...posebno mi se dopada sto ostave neku sporednu pricu iz pojedinih epizoda pa je provlace kroz par sledecih i onda booom ...kulminacija ! Jedva cekam da vidim kako ce ove dve da s*ebu onog Grka - prstolomca ,a i dobra je fora bila sa onom ribom sto je iscimala Meka sa onim tajnama ...takodje se nadam da ce se prica sa famoznim usb flash-om nastaviti :ok: !

Ova epizoda mi je delovala suvise mlitavo ...osecam da ce takve peripetije da nastanu kasnije ,i sa ovim "medijskim magnatom" pa mozda i sa inspektorkom ...a i sa onim slucajem sto Hoks nije uspeo da sredi na sudu ;) !

Ova epizoda mi je delovala suvise mlitavo ...osecam da ce takve peripetije da nastanu kasnije ,i sa ovim "medijskim magnatom" pa mozda i sa inspektorkom ...a i sa onim slucajem sto Hoks nije uspeo da sredi na sudu ;) !

To ti je standardni klise u svim krimi serijama, uvek iams nekog mocnika koji sve kontrolise i postenog policajca koji radi svoj posao iz ljubavi. Isto je bilo i u CSI Las Vegas, pa taj ubio Vorika. Mada ako im ponestane ideja za epizode te teorije zavere u politici uvek mogu da se razvlace.

S tim sto su me smorili skroz u Majamiju sa onom ruskom mafijom, jos onaj rus otac Eriku Delku... :roll:

To ti je standardni klise u svim krimi serijama, uvek iams nekog mocnika koji sve kontrolise i postenog policajca koji radi svoj posao iz ljubavi. Isto je bilo i u CSI Las Vegas, pa taj ubio Vorika. Mada ako im ponestane ideja za epizode te teorije zavere u politici uvek mogu da se razvlace.

S tim sto su me smorili skroz u Majamiju sa onom ruskom mafijom, jos onaj rus otac Eriku Delku... :roll:

Majamija sam gledao ,mozda 2 epizode sveukupno :rumenko: ...Vegas dosta vise ,ali te pred odlazak Gila i ubistvo Vorika nisam bas ispratio ...takodje nisam odgledao epizodu u petak ,ali posto si me citirala kontam da sam naslutio ulogu tog novinara ,urednika sta je vec ...on se ponovo pojavio ,zar ne :per: !?

Back