- Poruka
- 15.396
Sve tri verzije su mi OK. Omiljena mi je CSI Miami, mada mi Horatio Cain ponekad nevidjeno ide na nerve. Sto se tice NY, nekako mi je najslabija od sve tri verzije. Mada mi je najomiljenija serija ovog tipa Cold case.
Slažem se.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve tri verzije su mi OK. Omiljena mi je CSI Miami, mada mi Horatio Cain ponekad nevidjeno ide na nerve. Sto se tice NY, nekako mi je najslabija od sve tri verzije. Mada mi je najomiljenija serija ovog tipa Cold case.

Sto se uloga tice meni su vodeci likovi Grisom i Tejlor bolje uradjeni nego Horatio i mislim da su Vilijem Petersen i Geri Sinis bolji od Karuza. Sto ne znaci da je on los.
.Sto se uloga tice meni su vodeci likovi Grisom i Tejlor bolje uradjeni nego Horatio i mislim da su Vilijem Petersen i Geri Sinis bolji od Karuza. Sto ne znaci da je on los.

Ovo što kreće sada CSI NY, pretpostavlja da je u pitanju četvrti serijal. Ima li ikakvh vesti o petom serijalu? Tj. da li će biti emitovan posle četvrtog?
Sto se uloga tice meni su vodeci likovi Grisom i Tejlor bolje uradjeni nego Horatio i mislim da su Vilijem Petersen i Geri Sinis bolji od Karuza. Sto ne znaci da je on los.
!
Ovo sto sada ide na RTS-u je peta sezona.Serija ima 6 sezona za sadaOvo sto sada ide na RTS-u je peta sezona.
Mislim da je od pre 3-4 epizode 6.sezona na RTS-u...to sam zaključio jer te zadnje epizode su mi nepoznate a i špica je novija.
!
!Mislim da je od pre 3-4 epizode 6.sezona na RTS-u...to sam zaključio jer te zadnje epizode su mi nepoznate a i špica je novija.
Ne ,ne ...istrazivao ja na imdb-u sinoc! Trenutno se na rts-u prikazuje 5. sezona ...sinoc odgledasmo 7. epizodu Dead inside ...bravo ja
!
Ko ne veruje ,neka se sam uveri ovde!
Dr. Jekyll, molim te prepusti stvar strucnjacima za C.S.I.![]()

Ko zna gde si ti to i kada gledaoNa zalost jos malo pa gotovo
![]()
Ima u najavi programa RTS-a...sinoć je pisalo ovako - 100/117
Ima u najavi programa RTS-a...sinoć je pisalo ovako - 100/117
!Mogli bi da puste Las Vegas 10. sezonu, na OBN-u vec ide.
!
Da ,tih 117 je ukupan broj epizoda u prvih 5 sezona ...6. sezonu verovatno nisu jos otkupili ! No nista zato ...skidacemo!
Kada Linzi Monro svedoci na sudu zbog nekog slucaja iz njene proslosti u kome je ona glavni svedok, je l' to bilo u 4. ili 5. sezoni?Nije, ali se vratila Sara Sidle![]()
U najavi je bilo "Gledaćete repriznu petu sezonu i premijernu šestu"...e sad ili sam totalno zaboravio ove zadnje epizode (i stvarno da je 5.sezona) ili je ovo trenutno što prikazuju premijerna 6 sezona
Ne verujem da su samo nekih 15-ak epizoda snimili u 6.sezoni.
Meni se cini kao da su preskocili neke epizode ili je stvarno ovo jos uvek 5. sezonaKada Linzi Monro svedoci na sudu zbog nekog slucaja iz njene proslosti u kome je ona glavni svedok, je l' to bilo u 4. ili 5. sezoni?
! U toku je zaista 5. sezona ,ispratio sam kraj 4. i pocetak 5. i sve se poklapa !
!