C.S.I. New York

U CSI New York nekako su scene eksplicitnije nego u ostalim CSI serijalima. Ako prikazuju autopsiju, često pokažu i telo onako iskasapljeno realistično, u ostalim CSI je to nekako našminkanije. CSI Miami ima najbolje glumce, likove, a CSI Las Vegas najzamršenije slučajeve :)

U principu me smara da gledam serije na kompu ,a osim Lost-a me nijedna nije toliko zainteesovala da bih je skidao i gledao kao ma'nit ceo serijal za 3 dana ! Dakle ,serije gledam iskljucivo na TV pa izbor i nije bio bas neki ,medjutim malo se popravio u posldnje vreme ...e tako ja naleteh na ovu seriju i dopala mi se ! Sad sam redovan ,i jedva cekam 23 h svako vece ! Ali ,ne lezi vraze ...sad mi treba mala pomoc ( moze i na PP ) ...koji je ovo serijal ,ovu bih seriju skidao ,bas mi se gleda ispocetka ! Btw ,LV mi je bio najbolji do smrti Brauna i dolaska Lorensa Fisburna koji mi nikako nije cucnuo ...Majami nikad nisam pratio ,nesto mi tu nije stimalo ...a NY polako postaje meni omiljeni :klap: !

Ne ,ne ...istrazivao ja na imdb-u sinoc ;) ! Trenutno se na rts-u prikazuje 5. sezona ...sinoc odgledasmo 7. epizodu Dead inside ...bravo ja :mrgreen: !
Ko ne veruje ,neka se sam uveri ovde :ok: !

Dr. Jekyll, molim te prepusti stvar strucnjacima za C.S.I. ;)

Moguće,mada mi nisu ove zadnje epizode poznate...ostalo je sveukupno da se prikaže još (zaključno sa večerašnjom) 18 epizoda.

Da ,tih 117 je ukupan broj epizoda u prvih 5 sezona ...6. sezonu verovatno nisu jos otkupili ! No nista zato ...skidacemo :mrgreen: !

U najavi je bilo "Gledaćete repriznu petu sezonu i premijernu šestu"...e sad ili sam totalno zaboravio ove zadnje epizode (i stvarno da je 5.sezona) ili je ovo trenutno što prikazuju premijerna 6 sezona :confused:
Ne verujem da su samo nekih 15-ak epizoda snimili u 6.sezoni.

Meni se cini kao da su preskocili neke epizode ili je stvarno ovo jos uvek 5. sezona :eek: Kada Linzi Monro svedoci na sudu zbog nekog slucaja iz njene proslosti u kome je ona glavni svedok, je l' to bilo u 4. ili 5. sezoni?

Nije, ali se vratila Sara Sidle :)

Kada je otisla ona otisao je i GG ,ako se ona vratila ...vratice se i on ;) !

U najavi je bilo "Gledaćete repriznu petu sezonu i premijernu šestu"...e sad ili sam totalno zaboravio ove zadnje epizode (i stvarno da je 5.sezona) ili je ovo trenutno što prikazuju premijerna 6 sezona :confused:
Ne verujem da su samo nekih 15-ak epizoda snimili u 6.sezoni.

Meni se cini kao da su preskocili neke epizode ili je stvarno ovo jos uvek 5. sezona :eek: Kada Linzi Monro svedoci na sudu zbog nekog slucaja iz njene proslosti u kome je ona glavni svedok, je l' to bilo u 4. ili 5. sezoni?

A vas dvoje ste bas neverne Tome ...ne verujete ni imdb-u :eek: ! U toku je zaista 5. sezona ,ispratio sam kraj 4. i pocetak 5. i sve se poklapa !
Sinoc prikazana epizoda :
Season 5, Episode 9: The Box
Original Air Date—26 November 2008
The remains of a pregnant 17-year-old are found in the trunk of a crushed car, but the baby is missing. During the investigation, Danny finds out some shocking news about Lindsay.
Snimanje 6. je jos uvek u toku i verovatno ce imati oko 24 epizode kao i sve sezone do sada ( od 23 do 25 ) ,jedino je pitanje da li ce nastaviti i dalje da snimaju ili ce 6. biti i finalna :) !

Back