C.S.I Miami

Majami nikad nisam gledao ..nesto sporadicno i nije mi se dopalo ...LV sa Grisomom je the best ,bez njega mi je NY zakon :) ! Evo prilike da promenim misljenje o Majamiju ...samo sto mi se cini da od petka ( ove sedmice ) krecu ,a ne od ponedeljka !

Da,od petka...navikao sam da uvek počinju od ponedeljka...hvala na ispravci :ok:

Zar nije sa Majamijem bila praksa da repriziraju prethodnu sezonu pa onda pustaju novu? Ja nisam gledao 7. sezonu, je li u redu da se sad ukljucim na 8. tj. je li 7. zavrsila sa nekim cliffhanger-om koji se nastavlja u 8. ili je sve reseno?

Kao što sam već napisao na temi o Las Vegasu,trebalo mi je dosta vremena da pohvatam šta se sve dešavalo u ranijim epizodama da bih povezao ceo slučaj i kako je to Delko nastradao.
Sinoć sam morao na TV-u da smanjim kolorit :lol:

Kao što sam već napisao na temi o Las Vegasu,trebalo mi je dosta vremena da pohvatam šta se sve dešavalo u ranijim epizodama da bih povezao ceo slučaj i kako je to Delko nastradao.
Sinoć sam morao na TV-u da smanjim kolorit :lol:

E 'bem ti rts ...ko nije gledao prethodne serijale ,ono sinoc je moglo samo da ga zabuni ,kao sto je mene ...to je 1. epizoda 8. sezone ,kazu gugl i imdb :) ! Malo je ta epizoda bila posebna pa se nije dalo po njoj suditi ,ali kao da ima drugaciju atmosferu Majami od ostalih ...

Zna li neko da navede sve epizode iz sva tri serijala ,LV ,NY ,Majami ...gde su se desavala ona preklapanja ...sinoc gledam ovu epizodu Majamija ,koja treba da se nastavi u Nju Jorku i nista ne mogu da skontam :D ?!

Zna li neko da navede sve epizode iz sva tri serijala ,LV ,NY ,Majami ...gde su se desavala ona preklapanja ...sinoc gledam ovu epizodu Majamija ,koja treba da se nastavi u Nju Jorku i nista ne mogu da skontam :D ?!

Evo :) ne samo izmedju CSI serijala medjusobno nego i izmedju CSI serijala i drugih serija

1q1lyh.jpg

Po mom misljenju u Majamiju su najlosiji glumci. Sa Gerijem Sinisom, Petersenom i ostatkom ekipe u oba serijala ne mogu da se porede.

Realno, tako je. Ipak, mislim da je Caruso sjajan glumac, ali jednostavno, karakter je takav da ne moze uvek taj kvalitet da dodje do izrazaja. Ali evo na primer, po meni u ovoj sceni je odradio sjajan posao, i jedan komentar na youtube-u savrseno to opisuje

Great acting by David Caruso; he doesn't have to shout and grit his teeth to display how pissed off his character is.

Neverovatna je ta "energija" koja izlazi iz njega, taj autoritet, iako svo vreme prica skoro pa tiho... ekspresije lica, naglasak na odredjene reci... nazalost nema puno takvih scena u seriji gde on moze potpuno da pokaze sve glumacke kvalitete

Istražitelji iz Majamija OD 26. SEPTEMBRA, SVAKOG RADNOG DANA U 20H na B92!!!!!

Tim istražitelja sa Floride, predvođen fantastičnim Horejšiom Kejnom, rešava najbizarnije i najkomplikovanije zločine.

Autori serije su producenti Džeri Brukenhajmer i autor Entoni Ziker, En Donahju i Kerol Mendelson - koji stoje i iza prethodna dva serijala o forenzičarima: "Mesto zločina: Las Vegas" i "Mesto zločina: Njujork".

Serija “Istražitelji iz Majamija” prati tim forenzičara iz Južne Floride koji koristi najnovija naučna otkrića i proverene policijske metode kako bi rešio brutalne zločine. Poručnik Horejšio Kejn vođa je tima, a njihova istraga se odvija u vrelom tropskom okruženju Majamija i raznovrsnom nasleđu američkog jugoistoka.

Tim Horejšija Kejna istražuje misteriozna i neuobičajena ubistva, ali i rešava zagonetke vezane za pljačke, silovanja, samoubistva, kao i za nasilje koje hara idiličnim okruženjem Majamija. Kejn je glavni kriminolog koji, s obzirom na to da je bio policajac u odredu za demontiranje bombi i te kako zna da se nosi sa napetim situacijama.

U njegovom timu nalaze se istražitelji, patolozi, balističari i laboratorijski tehničari koji sakupljaju dokaze i rešavaju zločine vođeni moralnom obavezom prema žrtvi. Rori Kohran je jedan od Kejnovih pomoćnika. On je mlad i obrazovan kriminolog koji se forenzikom bavi u čast svog srednjoškolskog druga koji je dve godine posle automobilske nesreće podlegao povredama. U timu je i Erik Delko, forenzičar specijalizovan za podvodne istrage. Aleks Vuds je patolog. Ona je obrazovana i poznata po tome što se obraća žrtvama. Balistički stručnjak u timu je Kali Dukesne, a najmlađi član tima je Rajan Vulf čiji se pristup istrazi razlikuje.

Uloge: Dejvid Karuso, Tim Spidl, Adam Rodrigez, Kandi Aleksander, Emili Prokter, Džonatan Togo
Autori: Entoni Ziker, En Donahju i Kerol Mendelson

CSI: Miami (TV Series 2002– )
žanr: kriminalistička serija

http://www.b92.net/tv/najava.php?id=2088

Odakle sad ovo :eek:
Koliko znam RTS je otkupio sva prava za sve C.S.I serijale!?
Ako je tako,izgleda da ćemo opet "ajd Jovo-nanovo" :roll: i kada nam se sve to izmeša sa ostalim serijalima,nećemo znati više ni šta smo gledali i dokle smo stigli sa praćenjem!

• Podržavam
Reactions: DD
Odakle sad ovo :eek:
Koliko znam RTS je otkupio sva prava za sve C.S.I serijale!?
Ako je tako,izgleda da ćemo opet "ajd Jovo-nanovo" :roll: i kada nam se sve to izmeša sa ostalim serijalima,nećemo znati više ni šta smo gledali i dokle smo stigli sa praćenjem!

A ko da je to bitno, samo da nam je Horatio ziv izdrav i da ne izgubi cvike za sunce :lol:

Volela bih da Las Vegas daju od pocetka..

A ko da je to bitno, samo da nam je Horatio ziv izdrav i da ne izgubi cvike za sunce :lol:

Pa normalno :cool: cim paypal stigne kod nas uzimam ih

http://www.ioffer.com/i/csi-miami-sunglasses-horatio-caine-381578204?source=eisi

jes da nisu original, ali original je 250 dolara

http://sunglasses.go-optic.com/store/sunglasses/details.asp?id=18100&r=gf&sunglasses=Silhouette 8568

mozda bude i to jednog dana.

Nego, kontam da ce prikazivati od pocetka, stavili su trejler za prvu sezonu a stavili su i Rorija na spisak glumaca...

Iskreno,u moru raznih gluposti koje se trenutno prikazuju na raznim televizijama,pratiću ih kao da ih prvi put gledam.
Da kojim slučajem ima neki drugi C.S.I sa novim epizodama na nekoj drugoj televiziji,sigurno da ove ne bi gledao.

Takodje! Jos se secam prve epizode CSI koju sam ja gledala, davne 2002
I evo, bas sad sam je nasla na imdb, pa na youtube. Iako sam je samo tada gledala, secam se imena bebe, Zach se zvala. Toliko me je zaprepastila i ostala mi u secanju evo vec 9 godina.

http://www.imdb.com/title/tt0534692/

Poslednja izmena:
Kome nisam uputio repku neka mi se javi na pp :P !
Salim se ...pozdravljam sve moje drage kolege csi-jevce ,tj. fanove ovih serijala :klap: ...znate vec da ja Majami volEm najmanje ,ali eto ,morao sam nesto da kazem posto vidim da je tema zivnula :bye: !

Kome nisam uputio repku neka mi se javi na pp :P !
Salim se ...pozdravljam sve moje drage kolege csi-jevce ,tj. fanove ovih serijala :klap: ...znate vec da ja Majami volEm najmanje ,ali eto ,morao sam nesto da kazem posto vidim da je tema zivnula :bye: !

Gde si prijatelju :lol: Naravno da cemo kao pravi fanovi sve ponovo da gledamo cak i kada nas nerviraju :lol:

Back