RedOne
Ističe se
- Poruka
- 2.091
Primam i eure sestro.Немамо куне![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Primam i eure sestro.Немамо куне![]()
Pa dobro, jest kafanska, al lipe baš...Мсм, ја имам неке липе ал ситно је то..
Ах, у срба су еури у банци ил дубоко сакривени а динари.. којћетимој..Primam i eure sestro.![]()
Kakav diplomatАх, у срба су еури у банци ил дубоко сакривени а динари.. којћетимој..
И тако, певај из љубави ако оћеш.
Ах, хвала, није то ништа.Kakav diplomat![]()
Šta sam kriva?Ufff,hvala ti Red
Jel može sutra opet ovako?![]()

Ništa,pohvala za pevanje samoŠta sam kriva?![]()
Da to je bila moja filozofija u mladosti, ali nedavno shvatim da se sav komerc u nas, obavlja u RSD.Ах, у срба су еури у банци ил дубоко сакривени а динари.. којћетимој..
Jel ima preko 100kg kad to toliko treseZnači, imam već par mjeseci neku novu susjedu u stanu do. Podstanarka. Žena zvana Potres! Ebo jojpasmtr više divlju, iz kakve jazbine je ta došla, da joj glavu više skinem. Dakle, žena prođe stanom, ja mislim da se čitava zgrada zaljulja. Stolicu nije u stanju pomaknuti, da ne zatrese. Točno ću joj na vrata..ne mogu više te stresove!!!
Muškobanjasta je. Nije ni profinjena, ni nježna, baš lopata neka. Poteže one rolete ko da joj je zadnje potezanje u životu. Prebit ću ju, ocam.Jel ima preko 100kg kad to toliko trese
Хмм, лепо. Само ја не умем. Ја трошим унапред, заправо инвестирам.Da to je bila moja filozofija u mladosti, ali nedavno shvatim da se sav komerc u nas, obavlja u RSD.
To znači da ako ti treba iPhone (175,000 RSD) ili auto (3,000,000 RSD) ili da platiš porez (200,000 RSD) onda moraš imati i zamašan čekovni račun u dinarima.
Zato sam počela da bildujem kolekciju dinara
Znači, imam već par mjeseci neku novu susjedu u stanu do. Podstanarka. Žena zvana Potres! Ebo jojpasmtr više divlju, iz kakve jazbine je ta došla, da joj glavu više skinem. Dakle, žena prođe stanom, ja mislim da se čitava zgrada zaljulja. Stolicu nije u stanju pomaknuti, da ne zatrese. Točno ću joj na vrata..ne mogu više te stresove!!!
Bila sam sretna s ona dva pedera u stanu do.

Бахата. Мораћеш да је васпиташ.Muškobanjasta je. Nije ni profinjena, ni nježna, baš lopata neka. Poteže one rolete ko da joj je zadnje potezanje u životu. Prebit ću ju, ocam.
Ovi ranije su pobjegli kad su čuli kako pjevam. Ova glupsa izgleda nagluva.A zasto se tu stalno neko iseljava i useljiva
Da nemaš ti neke veze stim?
Cepidlaka![]()
Ako može ovo da mi se objasni,zvuči primamljivoХмм, лепо. Само ја не умем. Ја трошим унапред, заправо инвестирам.
Правим план без лове. Немам кеша, ал стално долази.
Па смислиш нешто што ће да доноси редовно лову, не превелику, али редовно. И онда улођиш паре које немаш у то. Отплати се само, онда парице долазе помало, помало са више страна и ето.Ako može ovo da mi se objasni,zvuči primamljivo
Пробај са Бетовеном пре.Sutra pjevam metalicu. Ako ju to ne otjera..ne znam šta ću onda.