C-kafa, a posle šta bude!

Znači, imam već par mjeseci neku novu susjedu u stanu do. Podstanarka. Žena zvana Potres! Ebo jojpasmtr više divlju, iz kakve jazbine je ta došla, da joj glavu više skinem. Dakle, žena prođe stanom, ja mislim da se čitava zgrada zaljulja. Stolicu nije u stanju pomaknuti, da ne zatrese. Točno ću joj na vrata..ne mogu više te stresove!!!

Ах, у срба су еури у банци ил дубоко сакривени а динари.. којћетимој..
Da to je bila moja filozofija u mladosti, ali nedavno shvatim da se sav komerc u nas, obavlja u RSD.

To znači da ako ti treba iPhone (175,000 RSD) ili auto (3,000,000 RSD) ili da platiš porez (200,000 RSD) onda moraš imati i zamašan čekovni račun u dinarima.

Zato sam počela da bildujem kolekciju dinara

Znači, imam već par mjeseci neku novu susjedu u stanu do. Podstanarka. Žena zvana Potres! Ebo jojpasmtr više divlju, iz kakve jazbine je ta došla, da joj glavu više skinem. Dakle, žena prođe stanom, ja mislim da se čitava zgrada zaljulja. Stolicu nije u stanju pomaknuti, da ne zatrese. Točno ću joj na vrata..ne mogu više te stresove!!!
Jel ima preko 100kg kad to toliko trese

Da to je bila moja filozofija u mladosti, ali nedavno shvatim da se sav komerc u nas, obavlja u RSD.

To znači da ako ti treba iPhone (175,000 RSD) ili auto (3,000,000 RSD) ili da platiš porez (200,000 RSD) onda moraš imati i zamašan čekovni račun u dinarima.

Zato sam počela da bildujem kolekciju dinara
Хмм, лепо. Само ја не умем. Ја трошим унапред, заправо инвестирам.
Правим план без лове. Немам кеша, ал стално долази.

Bila sam sretna s ona dva pedera u stanu do.

A zasto se tu stalno neko iseljava i useljiva

Da nemaš ti neke veze stim?
Cepidlaka :lol:

Ako može ovo da mi se objasni,zvuči primamljivo
Па смислиш нешто што ће да доноси редовно лову, не превелику, али редовно. И онда улођиш паре које немаш у то. Отплати се само, онда парице долазе помало, помало са више страна и ето.

Рецимо као на западу, купе велику кућу на кредит и издају по два, три стана у кући.
Кућа сама себе отплаћује, помало претекне а имаш своје, уштедео си кирију.

Back