C-kafa, a posle šta bude!

@Jugoslav Čvarak - Tebe trazimo.
A i zbog prekrasne prirode.

Mossad je primetio i da volis da chatas na pogresnim temama.
Dabogda se reinkarnirao u nosatog Zidova ako je slovo ovoga sto cu sada napisati laz.

Zvala se Miriam Jansen.
MIRIAM - plava, NEnosata djevojcica iz Donje Saske, imali smo nekih 13 godina i pohadjali isti kurs iz engleskog, inace nismo isli u isti razred, ali skolski sustav je tamo gdje sam ga ja pohadjao bio drukciji od balkanskog.
Nas zajebantski profesor engleskog oduzeo je papiric koji je poslala nekoj kolegici pod satom, ni sam vise ne znam kako.
Procitao je taj papiric naglas, Miriam je nesto pisala o tome kako voli moje kestenaste oci (iako nisam nigger sa smedjim ocima, vec maslinasto zelenim).
Uopce to nisam uzeo za ozbiljno, na glas sam se nasmijao, sjedio u zadnjoj klupi, ali ona se prema meni nije okrenula.
Godinu, dvije s biciklom se vozila s prijateljicom i spucao ju je kamion.
Ono sto sam cuo - brzina kamiona bila je mala, pala je s bicikla, krv iz glave je potekla, njena prijateljica Katharina Schade se u soku rasplakala, vozac kamiona je izasao, hvatao se za glavu i plakao.
Btw. isao sam u katolicku skolu, to u Njemackoj devedesetih nije bilo nista cudno, da skola ima predznak katolicka ili luteranska.

Netko je u razredu stavio njenu sliku u kolicima, bila je potpuno deformirana, gotovo da joj je slina isla na usta, susta suprotnost od vrazje Miriam koju smo svi znali, kraj slike svijeca i njena poruka prepuna pravopisnih gresaka kako ponovo uci citati i pisati.

Desetljecima nisam shvacao, mozda sam svjesno odmahivao rukom, ali zadnjih deset godina, sjetim se nje nekoliko puta godisnje.

Ne znam, mozda me to toliko duboko zarezalo da sam (p)ostao lud, a to nisam primjetio.

Па смислиш нешто што ће да доноси редовно лову, не превелику, али редовно. И онда улођиш паре које немаш у то. Отплати се само, онда парице долазе помало, помало са више страна и ето.

Рецимо као на западу, купе велику кућу на кредит и издају по два, три стана у кући.
Кућа сама себе отплаћује, помало претекне а имаш своје, уштедео си кирију.
Prelepo.Pa to mora da ide ko podmazano.Još jedna tako dobra ideja i može mr Napokon da se pozdravi s tobom,čičino

Pa tako je bilo.
Ali ta slika nje u kolicima... Batice, imala je osmijeh na licu, ali toliko bizaran, kao da je sve od sebe dala da se s nama pozdravi.
Kao osakaceno dijete koje daje sve od sebe da prikaze kako mu je dobro.
Ne znam detalje, Medice, ali često kod takvih slučajeva, nesreća..um ostane zarobljen u skršenom tijelu. Možda nije mogla komunicirati s vama, riječima, pokretom, nekom gestikulacijom, ali zasigurno je mogla uputiti neki izraz lica, pogled, neku mimiku kojom bi vam dala do znanja da je tu..umom. Tužna priča, u svakom slučaju.

Ne znam detalje, Medice, ali često kod takvih slučajeva, nesreća..um ostane zarobljen u skršenom tijelu. Možda nije mogla komunicirati s vama, riječima, pokretom, nekom gestikulacijom, ali zasigurno je mogla uputiti neki izraz lica, pogled, neku mimiku kojom bi vam dala do znanja da je tu..umom. Tužna priča, u svakom slučaju.
Ili je mrtva, ili je zaboravljena u nekom domu.
Mislim da je mrtva, vjerujem da je mrtva.
Njemci imaju te elitne domove gdje "nikom nista ne fali".
Ali stvarno, familija ih tamo odgura i zaborave na njih.
Pokusao sam je potraziti, bezuspjesno.

Ili je mrtva, ili je zaboravljena u nekom domu.
Mislim da je mrtva, vjerujem da je mrtva.
Njemci imaju te elitne domove gdje "nikom nista ne fali".
Ali stvarno, familija ih tamo odgura i zaborave na njih.
Pokusao sam je potraziti, bezuspjesno.
Medice, teško je pronaći zdrave ljude koje smo izgubili tijekom života, a kamoli tu nesretnicu, koja sama ni ne može ostaviti nekakav trag.

Наравно кад је права добрица. 😁❤️
Ne smijem ga hvaliti, razbit će me. :D

Peezda jedna, prije cca godinu dana, jedna ženska i ja (Medice, SMOKE) na forumu raspravljamo o njemu. Nismo ga vidjele neko vrijeme, i sve mi u superlativu, Medica, Medica, naš Čvarky, cici-mici..a on svo vrijeme s nama piše, al pod nekim čudnim nickom, uopće ne kužimo da je on. I šibne mi u pp avatar, pod kojim je poznat..ja se sledim, i pomislim, zaebava me netko, majku mu..kad ono stvarno Medica. :D

Ne smijem ga hvaliti, razbit će me. :D

Peezda jedna, prije cca godinu dana, jedna ženska i ja (Medice, SMOKE) na forumu raspravljamo o njemu. Nismo ga vidjele neko vrijeme, i sve mi u superlativu, Medica, Medica, naš Čvarky, cici-mici..a on svo vrijeme s nama piše, al pod nekim čudnim nickom, uopće ne kužimo da je on. I šibne mi u pp avatar, pod kojim je poznat..ja se sledim, i pomislim, zaebava me netko, majku mu..kad ono stvarno Medica. :D
Sa Smoke je susjedov pas odradio drug deal, ali ga je povezala s nekim prevarantima.
Vjerujem da nije znala da ce ga zajebati... barem on tako misli.

:rotf:

Back