RedOne
Ističe se
- Poruka
- 2.091
Razmišljala sam i o toj varijanti. Ako ju metalica ne otjera, Beethoven sasvim sigurno hoće.Пробај са Бетовеном пре.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Razmišljala sam i o toj varijanti. Ako ju metalica ne otjera, Beethoven sasvim sigurno hoće.Пробај са Бетовеном пре.
Такви се највише плаше Бетовена. Страх у кости им утерује.Razmišljala sam i o toj varijanti. Ako ju metalica ne otjera, Beethoven sasvim sigurno hoće.
Dabogda se reinkarnirao u nosatog Zidova ako je slovo ovoga sto cu sada napisati laz.@Jugoslav Čvarak - Tebe trazimo.
A i zbog prekrasne prirode.
Mossad je primetio i da volis da chatas na pogresnim temama.
Moguće. Ova dosta nepismeno izgleda.Такви се највише плаше Бетовена. Страх у кости им утерује.

Prelepo.Pa to mora da ide ko podmazano.Još jedna tako dobra ideja i može mr Napokon da se pozdravi s tobom,čičinoПа смислиш нешто што ће да доноси редовно лову, не превелику, али редовно. И онда улођиш паре које немаш у то. Отплати се само, онда парице долазе помало, помало са више страна и ето.
Рецимо као на западу, купе велику кућу на кредит и издају по два, три стана у кући.
Кућа сама себе отплаћује, помало претекне а имаш своје, уштедео си кирију.
Ниси луд, само си добра душа.Ne znam, mozda me to toliko duboko zarezalo da sam (p)ostao lud, a to nisam primjetio.
Паа, код мене ради. А ви како оћете.Prelepo.Pa to mora da ide ko podmazano.Još jedna tako dobra ideja i može mr Napokon da se pozdravi s tobom,čičino
Pokusao sam istraziti gdje i sta je, bez rezultata.Ниси луд, само си добра душа.
Ако је тако, то је и срећа за њу.Mislim da je mrtva.

Otkud ja znam,šta mene pitašПаа, код мене ради. А ви како оћете.
А шта напокон има са тим![]()
Pa tako je bilo.Ovo je baš tužna priča, Medice.![]()
Mir tamo Batice.Što je moj Medica divno biće. Ne znam kako se na njega bilo tko može naljutiti. Ja se rastopim.![]()

Ne znam detalje, Medice, ali često kod takvih slučajeva, nesreća..um ostane zarobljen u skršenom tijelu. Možda nije mogla komunicirati s vama, riječima, pokretom, nekom gestikulacijom, ali zasigurno je mogla uputiti neki izraz lica, pogled, neku mimiku kojom bi vam dala do znanja da je tu..umom. Tužna priča, u svakom slučaju.Pa tako je bilo.
Ali ta slika nje u kolicima... Batice, imala je osmijeh na licu, ali toliko bizaran, kao da je sve od sebe dala da se s nama pozdravi.
Kao osakaceno dijete koje daje sve od sebe da prikaze kako mu je dobro.
A znam da mrziš kad te hvalim, al ne mogu si pomoći.Mir tamo Batice.
![]()
Znaš da te volim.
:*Ili je mrtva, ili je zaboravljena u nekom domu.Ne znam detalje, Medice, ali često kod takvih slučajeva, nesreća..um ostane zarobljen u skršenom tijelu. Možda nije mogla komunicirati s vama, riječima, pokretom, nekom gestikulacijom, ali zasigurno je mogla uputiti neki izraz lica, pogled, neku mimiku kojom bi vam dala do znanja da je tu..umom. Tužna priča, u svakom slučaju.
Medice, teško je pronaći zdrave ljude koje smo izgubili tijekom života, a kamoli tu nesretnicu, koja sama ni ne može ostaviti nekakav trag.Ili je mrtva, ili je zaboravljena u nekom domu.
Mislim da je mrtva, vjerujem da je mrtva.
Njemci imaju te elitne domove gdje "nikom nista ne fali".
Ali stvarno, familija ih tamo odgura i zaborave na njih.
Pokusao sam je potraziti, bezuspjesno.
Наравно кад је права добрица.A znam da mrziš kad te hvalim, al ne mogu si pomoći.Znaš da te volim.
:*
Ne smijem ga hvaliti, razbit će me.Наравно кад је права добрица.![]()
Sa Smoke je susjedov pas odradio drug deal, ali ga je povezala s nekim prevarantima.Ne smijem ga hvaliti, razbit će me.
Peezda jedna, prije cca godinu dana, jedna ženska i ja (Medice, SMOKE) na forumu raspravljamo o njemu. Nismo ga vidjele neko vrijeme, i sve mi u superlativu, Medica, Medica, naš Čvarky, cici-mici..a on svo vrijeme s nama piše, al pod nekim čudnim nickom, uopće ne kužimo da je on. I šibne mi u pp avatar, pod kojim je poznat..ja se sledim, i pomislim, zaebava me netko, majku mu..kad ono stvarno Medica.![]()