- Poruka
- 84.003
Pusti ljude sad.. pogledaj kakvo likovno delo je ispred njih. Detalji su ono sto izdvaja moj genijalan um od drugih.Odmah se vidi kako se ovde radi o vrlo kulturnim i senzibilnim ljudima koji znaju da uzivaju u likovnoj umetnosti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pusti ljude sad.. pogledaj kakvo likovno delo je ispred njih. Detalji su ono sto izdvaja moj genijalan um od drugih.Odmah se vidi kako se ovde radi o vrlo kulturnim i senzibilnim ljudima koji znaju da uzivaju u likovnoj umetnosti.
HvalaLep selfi![]()
Пешачка?
Cekaj, nece. Ipak.Laku noc
Kad budes raspolozena meni na pp.Hvala
Imam i ljepših, al ovdašnji žitelji nisu spremni za to.![]()
Gde?Од њеног гласа кожа ми се најежи.
Хмм, зашто тако мислишHvala
Imam i ljepših, al ovdašnji žitelji nisu spremni za to.![]()

Samo javno i transparentno. Nek lete moždane.Kad budes raspolozena meni na pp.![]()
I posvecenim.Odmah se vidi kako se ovde radi o vrlo kulturnim i senzibilnim ljudima koji znaju da uzivaju u likovnoj umetnosti.
Ne mislim. Izjasnili se neki. Neke, ajХмм, зашто тако мислиш
Ma ne to.
Неке звучи као мали број. Верујем да је већи, далеко већи оних који се радују.Ne mislim. Izjasnili se neki. Neke, aj
Ma nije mene puno briga. Kad mi se kači, kačim se. Kome ne paše, ima izlaz.![]()
Ne znam, nisam prebrojavala.Неке звучи као мали број. Верујем да је већи, далеко већи оних који се радују.![]()

Ја то не умем, не могу. Генерално, не волим да ме гледају. Одувек је тако.Ne znam, nisam prebrojavala.
Nekog tko ima problem u svojoj glavi, sasvim sigurno u oko može ubost tuđa slika. Mene raduje kad su ljudi slobodni.![]()
Nista te ja ne razumem!Које?
Па то![]()