- Poruka
- 55.085
А не кафу?Onda si dobrodosla
I idemo na pivo, momentalno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А не кафу?Onda si dobrodosla
I idemo na pivo, momentalno
Pih sto si komplikovana. Da sam rekao kafu ponudila bi pivo, a sad kad hocu pivo, pitas za kafu.А не кафу?
У бре,толике припреме за једно пиће.Pih sto si komplikovana. Da sam rekao kafu ponudila bi pivo, a sad kad hocu pivo, pitas za kafu.
Odluci se pa mi javi tokom leta da znam sta me ceka![]()
Ne znam kakve su ti namereУ бре,толике припреме за једно пиће.
А ти кукаш за кафу ко кафе куварица..![]()
Да попијем пиће и кажем ти да те волим ко братаNe znam kakve su ti namere![]()

Čijeg brata?Да попијем пиће и кажем ти да те волим ко брата![]()
Ma sjetila se sad kad sam Senni rekla da vježba..bilo mi neugodno napisat mu Vježbaj, pizdatimaterina.Потписујем.![]()
E onda mozeПа не твог сигурно, јееееее
Као мог.![]()
Kao da si reklaMa sjetila se sad kad sam Senni rekla da vježba..bilo mi neugodno napisat mu Vježbaj, pizdatimaterina.![]()
А јесте помало килав. Не може да пешачи. Мора да поради на кондицији.Ma sjetila se sad kad sam Senni rekla da vježba..bilo mi neugodno napisat mu Vježbaj, pizdatimaterina.![]()
Samo da znaš, kad idući put budeš prijetio pivskim trbuhom.Kao da si rekla![]()
Ma stesacu ga ja. Daj mi fore par meseci i nema gaSamo da znaš, kad idući put budeš prijetio pivskim trbuhom.![]()
Jesam li ti rekao nekad da me nerviras? Ako nisam, evo kazem tiА јесте помало килав. Не може да пешачи. Мора да поради на кондицији.
Јако, јако ценим људе који су активни. Јако!!!![]()
Рђо планинарска не рачунаш?Jesam li ti rekao nekad da me nerviras? Ako nisam, evo kazem ti![]()

I to mi se svidjaРђо планинарска не рачунаш?![]()
И мениI to mi se svidja![]()

Geni su čudoИ мени![]()
Geni su čudo![]()

Sestro slatka
Брате милиSestro slatka![]()