RedOne
Ističe se
- Poruka
- 2.091
el ima bolja neka?I bas C kafa?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
el ima bolja neka?I bas C kafa?
Veze neam, ne pijem kafu.el ima bolja neka?
Pšta piješ? Sedi, zapali jednu. Kakv si kao čovek i sve?Veze neam, ne pijem kafu.
Ma nikakav, ali sam zapalio.Pšta piješ? Sedi, zapali jednu. Kakv si kao čovek i sve?
I ja sam. Zapalila. Oš ipak neku rakiju ili nešto..možda bude lakše.Ma nikakav, ali sam zapalio.
Добар. Пије кафу. Сумњиво се понаша тренутно.Pšta piješ? Sedi, zapali jednu. Kakv si kao čovek i sve?
Urota!!Добар. Пије кафу. Сумњиво се понаша тренутно.![]()
И ја мислим!!!Urota!!
Samo kad drugi skuvaju.Добар. Пије кафу. Сумњиво се понаша тренутно.![]()
Moze neka sljiva.I ja sam. Zapalila. Oš ipak neku rakiju ili nešto..možda bude lakše.
Ja ne znam šta ću i kako ću. Ne pomaže pjesma, ne pomažu sise, ne pomaže rakija. Teška vremena sestro.И ја мислим!!!
Ti bas lako odustajes. :/Ja ne znam šta ću i kako ću. Ne pomaže pjesma, ne pomažu sise, ne pomaže rakija. Teška vremena sestro.
Ne bih rekla. Vidiš da sam se potrudila.Ti bas lako odustajes. :/
Kako sve da ti ispricam na prvu rakijicu?
Апатија..Ja ne znam šta ću i kako ću. Ne pomaže pjesma, ne pomažu sise, ne pomaže rakija. Teška vremena sestro.
На српском. Слободно.Kako sve da ti ispricam na prvu rakijicu?
Pa dobro, možemo i preskočit priču.Kako sve da ti ispricam na prvu rakijicu?
Otjes da prevodis?На српском. Слободно.
Може. Пуцај!!Otjes da prevodis?
Може. Пуцај!!

Ovo će biti super. Kad nakon tri rakije progovori, a znamo da si ti na pivi, i kad krene da priča na srpskom, a ti kao poluhrvatica kreneš da prevodiš na hrvatski, al pismeno na ćirilici, ima da svrsnem.Може. Пуцај!!
Сврснемsvrsnem.
Mašti na volju. Sve ovisi kakav je nakon par rakijica.Сврснем
Свршнем
Швршнем
Шврснем
*заокружити тачан одговор
![]()
Praaavi prevodilac!Сврснем
Свршнем
Швршнем
Шврснем
*заокружити тачан одговор