RedOne
Ističe se
- Poruka
- 2.091
NikakoPa kako drugacije![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NikakoPa kako drugacije![]()
Мене боду бесомучно, али ништа не остаје. Само што сврби. Имам их за извоз.Prezirem ih. Inače, živim visoko, i do prije koju godinu nikad komarca nisam vidjela u stanu. Zadnjih godina se nakotili.
Nemoj mi samo pivski trbuh dobiti.Ispao sam iz fazona za pivo. Moram malo da provezbam letos
Вежбај. Пробај доле на сплаву, наше домаће крафт.Ispao sam iz fazona za pivo. Moram malo da provezbam letos
Мршав је, треба да пије пиво због апетита.Nemoj mi samo pivski trbuh dobiti.![]()
Pa kako pivo bez togaNemoj mi samo pivski trbuh dobiti.![]()
Може. Како ја?Pa kako pivo bez toga![]()
Gde si Šanel Koko..Desi Loco?![]()
Ebale te lokneМршав је, треба да пије пиво због апетита.
Да се поправи и пусти локне, биће топ.![]()
Meni rijetko oteklina ostane, al zna se desiti. Sa kćeri sam nekoliko puta završila na hitnoj. Jedne godine smo išle na Sljeme, penjale se, i kad sam joj vidjela noge i otekline od uboda, prestravila sam se. Zvala muža da dođe autom po nas i na hitnu..doktorica šokirana ostala. Da u životu nije vidjela takve otekline. Ugl., oblozi od rakije, i neke masti..danima je trebalo da splasne.Мене боду бесомучно, али ништа не остаје. Само што сврби. Имам их за извоз.![]()
Ето.Ebale te lokne
Nasao sam sliku pre 25 godvide se
Eo, gledala tekmu i još sam pod dojmovima.Gde si Šanel Koko..
Виђала сам то, као ранице остану. Да знаш да течни такл са анестезином(користи се за богиње) најбоље помаже код такве реакције.Meni rijetko oteklina ostane, al zna se desiti. Sa kćeri sam nekoliko puta završila na hitnoj. Jedne godine smo išle na Sljeme, penjale se, i kad sam joj vidjela noge i otekline od uboda, prestravila sam se. Zvala muža da dođe autom po nas i na hitnu..doktorica šokirana ostala. Da u životu nije vidjela takve otekline. Ugl., oblozi od rakije, i neke masti..danima je trebalo da splasne.
Kad si slobodna da se javim po savetМоже. Како ја?
Најесен.Kad si slobodna da se javim po savet![]()

Krecem od veceras s vezbomLepo, vežbaj!!
![]()

Hahaha znam gaZnaš onaj vic kad se Mujo žali na masnicu ispod oka.
Doktor: "Kad piješ čaj, izvadi kašičicu."
M sad joj se sve to smirili. Mislim, nema više takve reakcije, ali i dalje kad ju ubodu, budu otekline.Виђала сам то, као ранице остану. Да знаш да течни такл са анестезином(користи се за богиње) најбоље помаже код такве реакције.
Istopices se na suncu. Bices samo koža i kost. Ne trebas nam takva, ostani doleНајесен.![]()
Нећу. Једем. Смо што улазим у форму. Степенице, пливање, сунце.Istopices se na suncu. Bices samo koža i kost. Ne trebas nam takva, ostani dole![]()
Čula sam. Čestitam.Eo, Novak me uči kako se diže iz mrtvih![]()

Onda si dobrodoslaНећу. Једем. Смо што улазим у форму. Степенице, пливање, сунце.
Има нова да се вратим.![]()