C-kafa, a posle šta bude!

20-of-the-most-evil-cats-youll-ever-see-3.jpg

Eo ovako, iz mog kuta gledišta..

Nismo se osramotili. Engleska repka je vrhunska, visoka liga igrača (i mi smo), ali mislila sam čak i da će nas razbit koispičke, no sve što su dali, dali su u prvih 15 minuta igre. Stiskali su nas, nismo se baš snalazili, imali su veći posjed lopte, držali su igru na našoj strani terena, ali nisu ništa posebno briljirali ostatak igre. Postigli su zgoditak iz dobre prilike, i naše pogreške, i čestitam im na tome. No, nisu naši dečki baš mačji kašalj za te pizdune.
Nije u biti ovaj poraz nama ništa posebno naštetio, možemo eventualno biti drugi u skupini, i to je to. Samo malo psihološkog momenta zbog poraza, al mislim da neće presuditi.
U svakom slučaju, ja navijam i dalje.

IMG_20210613_123427.jpg

Vama Modrić bio dobar, ostali prespavali.
Englezi igrali jako brz fudbal bez puno prekida, jak tempo, posle vrebali iz kontre, sreca nisu poveli Sancha. Sve u svemu realan rezultat.
Msm da ćete pobediti skote i cehe.
Al prezabavno je bilo gledati kako su se usrali od Modrića. 5 grdosija ga je konstantno čuvalo, i konstantno su ga držali u blocku. On je za njih viša dimenzija igrača, i zapravo se jedino njega boje. Čitavu utakmicu je 5 dvometraša skakalo oko njega, slomili su se. U svakom slučaju, malo ih jesmo uznervozili, ali nismo stvarali neke dobre prilike, a i kad smo bili u 16 metara, nismo imali rješenje. Od naših, osim Modrića, Rebić je bio dobar. Vidu se nije ni čulo, ni vidjelo, ostali tako tako, ništa posebno. Generalno tekma nije bila nešto ekstra, ali ni s njihove strane. Slomili su se da postignu taj gol. Ako nalete na Francuze ili Belgijance, mogu se pozdraviti s Eurom, ako će igrati kao danas. Kod nas se vidi kako fali Mandžukić, Čorluka.... Nema veze..Čehe ćemo razvalit.

Al prezabavno je bilo gledati kako su se usrali od Modrića. 5 grdosija ga je konstantno čuvalo, i konstantno su ga držali u blocku. On je za njih viša dimenzija igrača, i zapravo se jedino njega boje. Čitavu utakmicu je 5 dvometraša skakalo oko njega, slomili su se. U svakom slučaju, malo ih jesmo uznervozili, ali nismo stvarali neke dobre prilike, a i kad smo bili u 16 metara, nismo imali rješenje. Od naših, osim Modrića, Rebić je bio dobar. Vidu se nije ni čulo, ni vidjelo, ostali tako tako, ništa posebno. Generalno tekma nije bila nešto ekstra, ali ni s njihove strane. Slomili su se da postignu taj gol. Ako nalete na Francuze ili Belgijance, mogu se pozdraviti s Eurom, ako će igrati kao danas. Kod nas se vidi kako fali Mandžukić, Čorluka.... Nema veze..Čehe ćemo razvalit.
Sve u svemu Modrić je jedini priviknit na taj brutalan nivo igre i njegova se klasa videla.
Bilo bi jako dobro da imate jednog napadača/ofanzivnog igrača koji je vrsan dribler i sposoban da pravi višak 1 na 1 pa i 2 na 1.
To pogotovo za kasnije, četvrt finale itd...
Ali takvih igrača je malo u celom svetu, kad ode messi ne znam šta će se gledati

Back