gost 428502
Poznat
- Poruka
- 7.257
Ja se ne čudimPa što se onda čude što ja kačim slike?
Ma posvuda je nekad bilo više ljudi, i bilo je puno življe. Mislim da forumima lagano odzvonjava, al dok ima nas ovisnika, neće tako lako mrijeti.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja se ne čudimPa što se onda čude što ja kačim slike?
Ma posvuda je nekad bilo više ljudi, i bilo je puno življe. Mislim da forumima lagano odzvonjava, al dok ima nas ovisnika, neće tako lako mrijeti.![]()
Dobro, ne znam sad. Možda mi želiš nešto poručiti. Ono, Red bre ne skidaj se, ne pevaj, sedi i ćuti!Pa isto kao kada treba da pevam
Ništa brte, skinimo se ko ga ebe!Ja se ne čudim![]()

Mene već znaju u tom izdanjuNišta brte, skinimo se ko ga ebe!![]()

moguce.
Nego, ovde je ranije bilo dosta vise ljudi, zapravo bilo je 24/7 žurka, kačili se ljudi goli i svašta![]()
To sam sve propustila, jer sam forum kasno otkrila.
Izvini,sve ok,ja sam to sebi prkosio da sam kukavica,poy.Mada,mislim da si se istrošila,samo što nećeš da priznaš.Kao,imam ja puno slika...Dobro, ne znam sad. Možda mi želiš nešto poručiti. Ono, Red bre ne skidaj se, ne pevaj, sedi i ćuti!
A jel?Mene već znaju u tom izdanju![]()
Zašto ne sedneš i popiješ nešto? Opusti se.Izvini,sve ok,ja sam to sebi prkosio da sam kukavica,poy.Mada,mislim da si se istrošila,samo što nećeš da priznaš.Kao,imam ja puno slika...
Nek Bambi prepričaA jel?
Nova sam u gradu. Najs tu mit ju.
A sad se skini.

Slao si joj gole slike?Nek Bambi prepriča![]()
taj sro pominju na zenama "ana" jebiskljucivo za zene. Ja gvirnuo vise puta da vidim kakve corbe kuvaju. Nisam imao maste da se ubacim u pricu![]()
Ovi dvoje iz Hr obisli sve ex-Yu forume, covece![]()
Je l‘ pisete jos negde? Kakvih foruma ima? Znam za Ana-forum. Njega su spominjali na Zenama.

Ranije je ovde stvarino bilo dobro.![]()
Ovi dvoje iz Hr obisli sve ex-Yu forume, covece![]()
Je l‘ pisete jos negde? Kakvih foruma ima? Znam za Ana-forum. Njega su spominjali na Zenama.
Ajd skini se i ako znaš nešto od Zorice Karakonjdžule.Dobro, ne znam sad. Možda mi želiš nešto poručiti. Ono, Red bre ne skidaj se, ne pevaj, sedi i ćuti!
Ma ne, nisam nikada kačio gole ili slao gole slike ikome, nego sam kačio slike sa treninga, plaže itd, ranije sam kačio dosta slika.Slao si joj gole slike?![]()

Šalim se.Ma ne, nisam nikada kačio gole ili slao gole slike ikome, nego sam kačio slike sa treninga, plaže itd, ranije sam kačio dosta slika.![]()

Ne,hvalaZašto ne sedneš i popiješ nešto? Opusti se.

Ne znam, reko sam sebi da neću višeŠalim se.
Pa kači opet..šta.

Dobro. Onda nam donesi nešto da popijemo.Ne,hvala
Znam. Teško je odvikavanje.Ne znam, reko sam sebi da neću više![]()
Jel? Da pevam i da se skidam? Oćeš da me gađaju trulim jajima, jel?Ajd skini se i ako znaš nešto od Zorice Karakonjdžule.

Ti bi stvarno mogao ponovo da se okacis.Nek Bambi prepriča![]()
Inače je jevrejkaTi bi stvarno mogao ponovo da se okacis.
Seti se samo kako je Hedi Lamar plivala gola. Nije je lazno stidela!