RedOne
Ističe se
- Poruka
- 2.091
A šta ja znam, može pasti sex, a može i opasno njesra.Pa sta bude obicno posle kafe? Ne mora C moze i nes.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A šta ja znam, može pasti sex, a može i opasno njesra.Pa sta bude obicno posle kafe? Ne mora C moze i nes.
Bolje spremaj druge slučajeve nego što mene zezaš!Ја нисам ништа, ал знам шта ти јеси![]()
Нећу! Пусти ме са случајевима!Bolje spremaj druge slučajeve nego što mene zezaš!
ja čekam al nekako joj ne ide moj slučaj..Bolje spremaj druge slučajeve nego što mene zezaš!

Kad si spremala moj nisi bila na odmoru!Нећу! Пусти ме са случајевима!
На одмору сам!
Немој! Бокте!!Deco, vas dvoje treba da se uzmete.
Требало ми тачно два минута..Kad si spremala moj nisi bila na odmoru!
auu al je ovo bilo bezobrazno.. kaze moj.Kad si spremala moj nisi bila na odmoru!

Па спреман је, само се двоумим. Хи хиja čekam al nekako joj ne ide moj slučaj..![]()
Beži bre!Требало ми тачно два минута..![]()
Blog je miniran.. artiljerija je dobro ukopana.. fk3 nestrpljivo ceka prva dva rafalaBatice, zamoli Taba da ovo prebacimo na blog, tamo nas nece dirati.

Неће ни овде. @Стрки ?Batice, zamoli Taba da ovo prebacimo na blog, tamo nas nece dirati.
Gazirana.
А ко ће те овде дирати, шта изводиш ?Batice, zamoli Taba da ovo prebacimo na blog, tamo nas nece dirati.
Medice, pa nitko nas ne dira dok se god pravimo normalni.Batice, zamoli Taba da ovo prebacimo na blog, tamo nas nece dirati.
А јеси брзопотезанBlog je miniran.. artiljerija je dobro ukopana.. fk3 nestrpljivo ceka prva dva rafala![]()

То је крајње непожељно! Шта бре нормални???Medice, pa nitko nas ne dira dok se god pravimo normalni.![]()
Da, imaš pravo.То је крајње непожељно! Шта бре нормални???
Коме то треба?
Izvukao sam pouke iz sukoba u nagomno karambah-uА јеси брзопотезан![]()
To mi faca bre.Da, imaš pravo.
Skinimo maske!
Djecaci su najmanji problem.
Medice, što se sekiraš, pa ne divljamo. Fini smo i pristojni. Jedino nemoj linkat one svoje dječake, i sve pet.![]()
Ах, видећу.. како стојиш ноћу око 2,3Izvukao sam pouke iz sukoba u nagomno karambah-u