- Poruka
- 50.532
Zbog toga imas sluh za pevanjeКод мене птице стално певају. Не боравим дуже од пар дана тамо где нема певачица.
И тачка.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zbog toga imas sluh za pevanjeКод мене птице стално певају. Не боравим дуже од пар дана тамо где нема певачица.
И тачка.
А више је за слушање, мсм слухZbog toga imas sluh za pevanje![]()
De si sporaćuА више је за слушање, мсм слух
Певање остало негде у прошлости.
Де си брзи
Лаганица, све четри увис. Данас само бетон нови поливам. То ми једина обавеза. Хи хиDe si sporaću![]()
spavas po kafanamaКод мене птице стално певају. Не боравим дуже од пар дана тамо где нема певачица.
И тачка.

Ако околности дозвољавајуspavas po kafanama![]()
Па шта да радимо?NEDOSTAJE MI DA SE
Саћу да нађем слике да качим
Ма не моје слике, природа, цвеће..samo u pidzami dosta mi je golotinje
daj da zamisljamo sta ima ispod ...
Ne znam zasto se nisam iznenadio odgovoromМа не моје слике, природа, цвеће..
Пусти бре људе да се крешу ако им воља. Запрети да на сме да се одрази на посао и колектив и ћао.u duhu ove drame koja se odvila na poslu dok je "macka" bila na odmoru a "mishevi" se pohvatala
evo pesme za golubove koje su sve zasrrali
nemoj molim te od mog problema praviti C problem kad je on juche bio A danas je vec BПусти бре људе да се крешу ако им воља. Запрети да на сме да се одрази на посао и колектив и ћао.
Опусти се![]()
Мјок, кајне проблем. Само се опусти, свакако ће да ураде шта им воља.nemoj molim te od mog problema praviti C problem kad je on juche bio A danas je vec B
danas mi kazhe da je svekrva ignorishe odma sam rekla da si na balkanu zavrshila bi u tepihu
al ajde savetujem .......