Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam iz zagreba pa meni to sve isto . mi izgovaramo nesto izmedu č i ć tako da se u izgovoru ne razlikuju pa mi je problem pisati jer ne cujem razliku . znam da su prezimena na ć ali to je nauceno jer ja bi rekao naprimjer jovanovič a ne jovanović kada bi slusala kako govorim .
je li spavačica ili spavaćica ?
Nego da vi u Hrvatskoj počnete da izgovarate glasove kako treba, za početak. Lako je posle staviti to na papir. Ne ulazim i istoriju i politiku, ali je sramota da ne znate svoj jezik.
I u BiH je slicno, nema to obavezno i samo veze sa Hrvatskom. Od kud ta govorna mana meni nije jasno.Nego vidim da imaju problem i sa pisanjem.
Jeste, ali ne u cijeloj BiH. U srednjoj i istočnoj Bosni i Sarajevu brkaju č i ć, odnosno dž i đ. Krajina, zapadna Bosna, Hercegovina su OK, koliko
znam.
I u BiH je slicno, nema to obavezno i samo veze sa Hrvatskom. Od kud ta govorna mana meni nije jasno.Nego vidim da imaju problem i sa pisanjem.
to ko da se ja vama smijem jer ne razlikujete ije od je vec kazete e ?
Tebi se niko ne smeje, a ijekavica, ikavica, ekavica nemaju nikakve veze sa ovim tvojim ( i ne samo tvojim) nedoumicama.to ko da se ja vama smijem jer ne razlikujete ije od je vec kazete e ?
Ne piše ovde niko ništa protiv tebe lično. Sramota za naciju.