Pa, sta sad da radim? da li je moguce naci veterinara kome je za verovati i koji nije u fazonu da te laze samo da bi navatao sto vise para??? On je rekao da Frontline stiti 2 meseca od buva a 1 mesec od krpelja, i sad posto istice 1 mesec, da mu stavim ponovo!!!
Razumi me, kako sad da se oduprem misljenju veterinara?

Je*ote, kakva je ovo zemlja??? To bi trebalo da je osoba kojoj ces verovati jer je maltene, zivot tvog ljubimca u njegovim rukama!
E, drugarica iz Bg-a, koja ima Westija, ima fenomenalnog veterinara. Covek ide po kucama, nista extra ne naplacuje, cak je i sterilizaciju sa svim asistentima i opremom, (pokretnom operacionom salom za male zahvate) obavio kod nje u stanu. Dostupan je 24 h dnevno, i znamo nekoliko primera gde je dao tacnu dijagnozu nakon samo saslusanja problema, od ljudi koji su pre toga mesec dana vodali pse na kojekakve analize i snimanja...
Informisacu se jos oko ovoga, sta znam, mozda te i poslusam... On mi je i ovako vec bio sumnjiv jer je kategorican u tome da cak i dve nedelje davanja Obiju Royal Canin Junior Medium nije dobro, vec samo Maxi, znajuci da je on jedini u NS-u koji prodaje Maxi i to na dzakove od 15 kg. A ja nisam bila pri parama, pa cekam sad ovu platu, misleci da mu u medjuvremenu dajem medium, (koji je za pse oko 25 kg kad porastu), a medium-a ima u svim pet-shopovima, na merenje.