Mnogi ljudi kazu da se miris ubija premazivanjem jabukovim sircetom. Moze cak i da stiti od buva, dlaka se sjaji i ubija se miris. 3 u 1. 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za ovaj clank dozivotno ti HVALA.Mi ga puno volimo,ali ja moram 2 puta najmanje cistiti stan jer se oseca,a za nuzdu uz puno truda smo ga naucili da NE u kuci,sad izvodimo vani ,ali jos je mali i ima cesce nuzde pa se isprlja na terasi sto ja odmah ocistim.Nadam se da cu ga zahvaljujuci sircetu nauciti da trazi vani kad treba.kristijanOS:evo ovdje imas sve o jabucnom octu i pranju psa
http://svijet-ljubimaca.com/forum/viewtopic.php?t=771
Ok hvala, a od kog uzrasta mogu da pocnem da ga kupam posto malo pocinje da se oseca.ops:
Moj decko je danas doveo stene sa ulice kuci, okupao ga i poprskao Herba Max ekoloskim puderom protiv buva. Nije video ni jednu buvu ali kad se rasiri dlaka vidi se gomila neceg malog braonkastog sto su sigurno jajasca. Ima ih GOMILA. I pas se uzasno cese. E sad, znam da ste ovde dosta pisali o Neostomosanu pa me zanima da li bi bilo mozda bolje okupati ga u tome (ili naprskati, sta vec) i da li je to bezbedno za stence(od nekih 2 meseca)? Takodje me interesuje da li to ubija buve ili ih tera ili sta im radi,? Gde da ga okupa/poprska, u kuci ili napolju? Jer ako se buve razbeze od toga, razbezace se po stanu, sto nije idealno resenje. I kako unistiti ta jajasca? On je ocajan od kad je video koliko toga ima:-(
Hvala unapred
Hvala vam na odgovorima. Evo juce smo mu ponovo stavljali taj prasak i cetkali ga i opet cemo sutra. A na prostirci ima mrtvih buva. Inace se non-stop cese, jadnicak mnogo mi ga je zao:-( Nadam se da ce ovaj prasak pomoci, trenutno nismo u mogucnosti da mu kupimo Front line.
E jbg za kupanje, nismo znali da ne sme tako rano. Danas smo je malo prebrisali krpom na koju smo stavili Oksan, sto zbog buva sto zbog smrada, bas se oseca. Nije pomoglo:-( Inace stene je staro oko 2 meseca, ne dajemo mu mleko vec samo hranu za stence potopljenu u vodu i to pomesano sa pirincem posto ima retku stolicu. Dajemo joj vodu iz cesme.
Ma ne, ovo je pravi smrad onih pasa lutalica koji se u zivotu nisu kupali, e sad nije mi jasno zasto on tako smrdi kad je kupan vise od pola sata, toliko je prljavstine bilo na njemu.
Pogledacu sada sta ste pisali na prethodnoj strani pa cu tako uraditi.
Izvela sam eksperiment sa tim sto ima na dlaci i definitivno nema crvene boje, i jako tesko sam skinula sa dlake, bas je zalepljeno za dlaku, sigurna sam da su to jajasca... Kako da ih se resimo?
Hvala puno na savetima![]()