БУУУУУМ! Напад на косовске снаге безбедности

Vidish kako si neinformisan, to je zato shto ne gledash RTS :lol:

Gledam RTS svo vreme i nigde nisam video tu vest,zato sam i rekao da si lazovcina.

a evo sa pocinje neki film.......neki tamo plesu zezaju se ali nigde bumtras zaebancija dole na kosovu.

Idi gvirni jel naricu ove siptarske baba sere,mozda je dao bog da su razneli koju stetocinu.

Gledam RTS svo vreme i nigde nisam video tu vest,zato sam i rekao da si lazovcina.

a evo sa pocinje neki film.......neki tamo plesu zezaju se ali nigde bumtras zaebancija dole na kosovu.

Idi gvirni jel naricu ove siptarske baba sere,mozda je dao bog da su razneli koju stetocinu.

Ja sam vest chula na kraju dnevnika, u vestima dana, mora da si je propustio jer si suvishe buljio u ekran kompa :)
Ne narichu, nije im u kulturi i obichajima da narichu :)

Или су се сами гранатирали да би погрејали атмосферу и окривили Србе због неких догађаја који можда следе, или су им наши дали до знања да их посматрају.

A jel ima crknutih,jel znas ti posto ova shkinja nece da mi rece?

policija je uhapsila osumnjicenog [pocinioca], ali ne daje identitet zrtve u javnost do okoncanja istrage

Taj je bas neki naivcina.....sve cekao da ga uhapsi "policija", a mozda je namerno dozvolio da ga uhapse .... pojavice mu se ime u novinama ......

Pa cim je uhapsen znaci istraga je okoncana, garantujem da su uhapsili prvog Srbina na kog su naleteli.

Neznate jos u kakvu avanturu ste se upustili...... a bice na kraju mili moji kud koji........cim pukne lopta.

Ma vrh je hahahhahahaa.......... ma vrh je...evo ti te Nore Istrefi...a to sa avatara em kilo sminke em fotoshop radio do maximuma....cak toliko da vise izgleda kao neki trandza sa Tajlanda nego kao zensko
2u9u3xd.jpg

Back