Glupachica
Domaćin
- Poruka
- 3.711
Ne mogu.
Nasekiran sam da li je kojim slucajem poginuo neki shiptarcic u onoj bum tras kciji.
Vidish kako si neinformisan, to je zato shto ne gledash RTS

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mogu.
Nasekiran sam da li je kojim slucajem poginuo neki shiptarcic u onoj bum tras kciji.
Vidish kako si neinformisan, to je zato shto ne gledash RTS![]()
Gledam RTS svo vreme i nigde nisam video tu vest,zato sam i rekao da si lazovcina.
a evo sa pocinje neki film.......neki tamo plesu zezaju se ali nigde bumtras zaebancija dole na kosovu.
Idi gvirni jel naricu ove siptarske baba sere,mozda je dao bog da su razneli koju stetocinu.
Ja sam vest chula na kraju dnevnika, u vestima dana, mora da si je propustio jer si suvishe buljio u ekran kompa
Ne narichu, nije im u kulturi i obichajima da narichu![]()
Moguce.........zaista.........
Pa dobro kukaju,placu.........ali imaju mnogo dece oni ni ne primete kad neko zagine......
Blagovremeno cu te obavestiti ako kojim sluchajem chujem neshto![]()
Ma reci mi sad,do sutra cu ja sve da saznam.........ko po obicaju.
Или су се сами гранатирали да би погрејали атмосферу и окривили Србе због неких догађаја који можда следе, или су им наши дали до знања да их посматрају.
policija je uhapsila osumnjicenog [pocinioca], ali ne daje identitet zrtve u javnost do okoncanja istrage
nora istrefi breeeee
ps.uvek samo nase zenske stavljam na avataru.
A prezime joj je vrh...ISTREFI hahahhaaaa
policija je uhapsila osumnjicenog [pocinioca], ali ne daje identitet zrtve u javnost do okoncanja istrage