proka
Legenda
- Poruka
- 57.098
pazite samo da vam butkica ne izgori dok se vi "baknete"

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

pazite samo da vam butkica ne izgori dok se vi "baknete"![]()
kad je u pitanju "baknez" i butkice se pale,pa mora malo i da nagore.

Ima! Dobra kokica kao dezert.a jel ima sta lepse od dobrog zalogaja i case vina?

Proko ne zivi se da se jede, vec se jede da se zivi.![]()

,onda da je sa apetitom.

Naravno. Ček' dok dublje zađeš u forumsku terminologiju...Kokica sa butkicom?![]()

Za butkice nema praznika! Uvek aktuelne, nije to sezonski dezert....ovi ne odustaju od butkica ni posle praznika...

...ovi ne odustaju od butkica ni posle praznika...

Za butkice nema praznika! Uvek aktuelne, nije to sezonski dezert.![]()
Malo su koščate, al ukusi su razni Pitaj moju taštu.Ubi se od čišćenja oraha. Pogodi ko ih prethodno lupa?Sušene, dimljene, pečene, barene sa renom, bez rena, vruće,hladne,kako voliš i gde voliš.
Dodala bih i koleniceMalo su koščate, al ukusi su razni
Lako je vama da se zezate kad nemate 10 kg. ljuski od oraha. Gde naći tol'ke ljuske![]()

E baš ti hvala na savetu, znao sam da si drugar...Prisoner kupis 10 kg oraha u ljuskama, polupas (zoves Espanjola u pomoc), ocistis, orahe upotrebeis u torte i kolace, a ljuske za pusenje mesa.
Nije 10 kg ljuski, vec ljuske od 10 kg oraha.
Još da ti pošaljem fotografiju palca pa da me i dalje preporučuješ! 

E baš ti hvala na savetu, znao sam da si drugar...Još da ti pošaljem fotografiju palca pa da me i dalje preporučuješ!
Pridržavam, a tašta k'o tašta, uvalila mi čekić koji ima radijalno bacanje.Kolega,zar palcem lupas orahe?!![]()

A da se sa tašti vratite na soljenje, sušenje, dimljenje, pečenje?