Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neću te pitati šta je to što se drugačije priča. Neke je stvari bolje ne znati.U nasem klanu se prica drugacije samo da znas
( "ona iz Mirkinog klana" )
Sedite sa društvom, razgovor u toku a vama se čini da ste pojedine rečenice već
čuli negde... I malo po malo, iskristališe se da ste to pročitali na forumu
Onda zainteresovanije slušate, i na kraju shvatite koji nick koristi osoba sa kojom
trenutno razgovarate.. Setite se da vam je simpatična (ili nije), da vas nervira (ili ne),
da ste čuli dosta stvari o zajedničkim prijateljima a da niste znali...
I od jednom se kockice slože...
Da li vam se desilo nešto ovako? ili slično?
E баш то!Ma da svi ste sad nekog provalili i sl.
a zamisli da ti se ucini da vidis ugadnubaburastem i pridjes i kazes "hej, ugadnubaburastem?"
zamisli rekaciju te osobe, ako to nije ugbr
da, zamisli ideš ulicom a neko te oslovi sa june
na sav glas
pred... devojkom
na sav glas
pred... devojkom
Jedan dan zvoni frendici netko na vrata, otvara, prodavac necega(nisam upamtila sto je prodavao)i poce on..bla bla bla, kad je stao ona njemu "tigre(nik) jesi to ti" Frendica prepoznala lika sa foruma di su bili aktivni , popili sokic, dobro se ismijali i cool
Mene je Fibi, ona iz Mirkinog klana, videla, al nije tela da mi se javi.
Pita ona mene to veče u PP-u dal sam bio navedenog dana u zelenoj majici, a mene hiljadu znojeva oblilo. Jer znam da sam se u jednom trenutku nešto zamislio na semaforu, pa sam se zatekao kako čačkam nos. Sramota ako me je videla.
A još sam najozbiljnije to popodne i zavirivao po nekim kontejnerima na Novom Beogradu, tražeći prazne kutije da nešto spakujem.
Ali, na svu sreću, samo me je prepoznala u situaciji gde se navodno svađam sa prodavačicom u supermarketu.
A nisam se svađao, majke mi. Samo sam je ubeđivao da mi da neku praznu kutiju. Živa istina.
na sav glas
pred... devojkom
baš bi volela da mi se tako nešto desi
Kako misliš ''promovisao ovde u zelenoj majici''?A samo si se promovisao ovde u zelenoj majici i sakrio lice
Jeftina ti propaganda. Aj na " šta nosimo danas", pa na semafor.