Busted

Mene je Fibi, ona iz Mirkinog klana, videla, al nije tela da mi se javi.

Pita ona mene to veče u PP-u dal sam bio navedenog dana u zelenoj majici, a mene hiljadu znojeva oblilo. Jer znam da sam se u jednom trenutku nešto zamislio na semaforu, pa sam se zatekao kako čačkam nos. Sramota ako me je videla.
A još sam najozbiljnije to popodne i zavirivao po nekim kontejnerima na Novom Beogradu, tražeći prazne kutije da nešto spakujem.
Ali, na svu sreću, samo me je prepoznala u situaciji gde se navodno svađam sa prodavačicom u supermarketu.

A nisam se svađao, majke mi. Samo sam je ubeđivao da mi da neku praznu kutiju. Živa istina.

Sedite sa društvom, razgovor u toku a vama se čini da ste pojedine rečenice već
čuli negde... I malo po malo, iskristališe se da ste to pročitali na forumu :mrgreen:

Onda zainteresovanije slušate, i na kraju shvatite koji nick koristi osoba sa kojom
trenutno razgovarate.. Setite se da vam je simpatična (ili nije), da vas nervira (ili ne),
da ste čuli dosta stvari o zajedničkim prijateljima a da niste znali...

I od jednom se kockice slože...

Da li vam se desilo nešto ovako? ili slično?

Nije
Sto ne znaci da se nece desiti
Nista znacajno, ja ipak imam bolje relacije u rl nego na forumu, sto je i normalno i prirodno

Jedan dan zvoni frendici netko na vrata, otvara, prodavac necega(nisam upamtila sto je prodavao)i poce on..bla bla bla, kad je stao ona njemu "tigre(nik) jesi to ti":zcepanje::zcepanje::zcepanje: Frendica prepoznala lika sa foruma di su bili aktivni :zcepanje:, popili sokic, dobro se ismijali i cool:cool:

Posto bas nikog s foruma ne poznajem licno a i mala je verovatnoca da cu bilo kog sresti na ulici onda bi mogla da preskocim temu , medjutim ( i ovo je u duhu teme) desi mi se da u razgovor s drugaricama i ne samo s njima kazem "ma idi u persun sto bi Vanda rekla" , ili Manijakovo "manite se " , onda Mirkino "ebo vas pas" ili "bem ti " nikad nisam ranije psovala (tako) ..iskvariste me ....ne verujete znam ;)

Mene je Fibi, ona iz Mirkinog klana, videla, al nije tela da mi se javi.

Pita ona mene to veče u PP-u dal sam bio navedenog dana u zelenoj majici, a mene hiljadu znojeva oblilo. Jer znam da sam se u jednom trenutku nešto zamislio na semaforu, pa sam se zatekao kako čačkam nos. Sramota ako me je videla.
A još sam najozbiljnije to popodne i zavirivao po nekim kontejnerima na Novom Beogradu, tražeći prazne kutije da nešto spakujem.
Ali, na svu sreću, samo me je prepoznala u situaciji gde se navodno svađam sa prodavačicom u supermarketu.

A nisam se svađao, majke mi. Samo sam je ubeđivao da mi da neku praznu kutiju. Živa istina.

A samo si se promovisao ovde u zelenoj majici i sakrio lice :mrgreen:
Jeftina ti propaganda. Aj na " šta nosimo danas", pa na semafor.

jesam prepoznavala ljude, ali na osnovu fizičkog izgleda tj. slika.
nekima sam se javila, nekima ne.
zavisilo je od okolnosti (npr. da li su sami ili u društvu), od toga da li mi se ta osoba dopada ili ne i od toga da li sam bila "u elementu".

A samo si se promovisao ovde u zelenoj majici i sakrio lice :mrgreen:
Jeftina ti propaganda. Aj na " šta nosimo danas", pa na semafor.
Kako misliš ''promovisao ovde u zelenoj majici''?
Ovde sam jednom postavio fotografiju u majici koja nije zelena, nego rojal plava.
Možda ću sad zvučati kao M. Rokvić, ali molio bih da moju rojal plavu majicu ne farbate drugim bojama. Ona možda na fotografiji izgleda kao da je zelena ili parisko plava, ali budite uvereni da je one boje koju sam vam naveo.
Postoje jako dobri razlozi zbog kojih iz pijeteta nosim rojal plavu majicu, a ako nekoga interesuje zašto je to tako, razloge ću mu rado obrazložiti na PP, da sad ne spamujem temu.

Nemam pojma odakle Fibi predstava o tome kako izgledam. Nekad davno, kad sam bio mnogo mlađi, postavljao sam fotografije na Forum. Pretpostavljam da je do informacije o mom izgledu došlo tokom jednog od uobičajenih forumaških đoranja za slikice.
Sada sam ostario pa i nisam više za slikavanje. Nema se više šta videti. Na šta bi to ličilo? - izgledao bih kao one babe sa jutjuba što podvriskuju na bećarce.
Tako da to nije za mene; mislim na ta fotografisanja i modiranja. To je za vas koji imate šta da pokažete. Ja to podržavam. Voli čiča da vidi kad je lepo, čiča je veliki esteta.

editovala se
nikad mi se to nije desilo,ovde je to i nemoguce
a i da je moguce slab sam ja detektiv da pecam forumase po rl
niti je mene neko prepoznao

Poslednja izmena:

Back