Bus plus mafija manja za jednog clana

• Začetnik teme Začetnik teme 27E
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Još iskrenije - policija parvi još veći manjak
A i ono kad napišu prijave ljudima slabo narod plaća - većina traži da odardi u Padinjaku
tako da GSB može da sačeka

Jako yte dosetljivi kao narod, zato vam je drzava u qurcu i sve to zbog vase ogromne pameti

- - - - - - - - - -

mislis da je zato sto priziva tursku okupaciju...ali on bi pustio i penzionere da pocrkaju od gladi a siromasne bi premlacivao ...to je mnogo i za stranackog vojnika definitivno sa njim nesto debelo nije u redu:sad2:

Bolje da mladi pocrkaju od gladi. Kako vam je svima srce ogromno, a i dalje se vozate na crno. Ja platim kartu i time omogucim da manje drzava izdvaja za gsp a vise za gladne i siromasne.

- - - - - - - - - -

I naravno da srbiju treba vratiti pod majku tursku. Posto srbi nisu sami sposobni da vode svoju drzavu, a eu i rusiju zabole dupe. Jedino se majka brine o svom nestasnom inpropalom dedetu

- - - - - - - - - -

Ja Halilu NE MOGU DA OBJASNIM SLEDEĆI PROBLEM:

Otvorim firmu, i napišem ja za sebe neka moja pravila, potpišem svojeručno i lupim svoj pečat

Pa napišem - svako ko udje mora da kupi bez obzira da li je zadovoljan uslugom
Ako neće da plati kad udje ima da mi plati 1000 dinara odmah čim mu pridjem
Ako neće da mi plati 1000 dinara odmah da mi plati 5000 za nedelju dana

i tako ja sad čekam da mi neko predje prag
i čim predje a ja postupim po svojim pravilima jer sam napisao jednostrano da se onaj što ulazi odmah obavezuje
pa makar ne znao šta sve ja napisao dokon...

Dakle SVE JE PO ZAKONU - od kog propadosmo
.
:heart:

Ako napises na radnji ulaz 500 dinara, naravno da ce ljudi da plate. Takodje u busu je jasno da treba da se kupuju karte.

sad smo pod okupacijom eu mislis da bi nam pod turcima bilo bolje?

Vidi ovako...
Turci seku polne organe a EU čipuje narod
E sad...
Čak i kad nisi u EU ti moraš da se čipuješ
a kada si pod Turcima uopšte ne moraš da sečeš kitu
Na stranu što su bosanski Srbi menjai ne samo kitu nego i celu veru pa se Turci krstili levom i desnom šta po prvi put doživljavaju tokom osvajanja...

Dakle odgovor je - da, živeli bi bolje pod Turcima
a i u trgovini koja je osnov svega pa imaju duše

E jedino što se tebi neće dopasti je činjenica da se kod Turaka - žensko ne računa
a u EU samo ako je pranje para u pitanju, dakle delimično se računa

Ako napises na radnji ulaz 500 dinara, naravno da ce ljudi da plate. Takodje u busu je jasno da treba da se kupuju karte.

Nek napišu na busu - ulaz 73 dinara i ne garantujemo uvek da li stižemo gde ste krenuli tj, "viša sila"

i dok GSB sujeverno veruje u "višu silu" ja nemam pravo na svoju muku?

E pa gospodo Sektaši, čak i Komunalna policija može da traži - samo 73 dinara
Sudija za prekršaje - SAMO 73 dinara

Ostale Ugovorne stavke koliko šta košta po firmi ako se desi ovo ili ono važi samo ako je potpisan Ugovor o saglasnosti Davaoca usluge i Korisnika usluge

Postoje sinonimi kako bi se videlo da Srbija naginje ka Turskoj, prvo bi krenuli sa reklamama perfeksa " Teže se briše". Onda bi nam nevaldine organizacije zabranjivale da nosimo zelenu boju....itd. Za sada toga nema, još uvek se sve lakše briše :ceka:

- - - - - - - - - -

I u cemu se ogleda ta okupacija, kako si ti kao pojedinac direktno pogodjen

Neoliberalnom politikom koja se sprovodi mimo volje naroda a nameće se od okupatora. Prodaja okupatoru preduzeća ne za džabe već im poklanjaju odmah sa zaradama. Subvencionišu se samo strani investitori za svoje psolove u Srbiji dok domaći se proganjaju u roblje. Komunalna policija ne privodi strance iz okupatorskih zemalja već samo domaće stanovništvo...itd.

sad kazu da donose neki zakon po kome necemo moci da izvadimo ni dokumenta za npr. upis dece u skolu ako ne platimo sve te njihove nebulozne kazne... ovi iz sns-a definitivno su dno dna

1) Prvo su rekli da ne možeš da registruješ kola ako imaš neplaćenu kaznu
ali eto, nemaju svi kola pa su se ovi bez kola cerekali što je jako naljutilo SNS

2) Sad ne možemo decu u školu
ai eto, nemaju svi ne samo kola nego nemaju ni decu tako da će se neki dvostruko cerekati

OSTAJE ŠTA?
dakle nemaš kola a nemaš ni decu...

EVO REŠENJA:
3) Teta iz kioska NEĆE PRODATI kurton nikome ko nije platio kaznu a nema kola ni decu

eto sve se može kad se hoće a i MMF je na našoj strani pošto smo na začelju civilizacije ko šuntavo mače

na nacionalnogj geografiji su ceste emisije amera odmetnutih u sume i planine., nema struje, nema poreza, nema nista
U Peru-u odavno žive gologuzi po šumama
Ranije im se Amerikanci smejali, išli turistički da snimaju pa da gledaju snimke kad se vrate
Sad mogu i oni gologuzi po američkim šumama da gledaju snimke iz Peru-a

ameri sve vise odbijaju i da se hrane u marketima pa sade biljke po saksijama zato sto im ih po dvoristu cupaju....kazu da ih vlast truje... ni sapune ni kozmetiku nece da kupuju razmenjuju recepte preko interneta

Naravno, pored zvanične CNN Amerike postoji sve više ona druga kojoj se gase lokalne radio stanice u kojima gostuju doktori, profesori, pravnici i sokole narod da se konačno odupru banksterima.
Te rado stanice niču kao pečurke posle kiše ali ih vlast sklanja ko Romi puževe posle kiše
Ko Aleksandar Vučić Milovana Brkića...

Medjutim nezvanična Amerika rado traži i sluša te noćne radio stanice

Poslednja izmena:
Ako je vožnja 73 dinara a neko ima 50
koliko on onda može stanica da se vozi ako je trebao da sidje na šestoj?

- - - - - - - - - -

EVO REŠENJA!

Ima ljudi koji ŽELE DA PLATE GSB-u ali NE ŽELE DA PLATE APEX-u i BUSPLUS-u

NAPRAVITI KARTU KAO RAČUN ZA STRUJU

- stavka za GSB (kao EDB)
- stavka za BUSPLUS i APEX (kao RTS pretplata)

Pa ko oće nek plati obe stavke...
:super:

Bolje da mladi pocrkaju od gladi. Kako vam je svima srce ogromno, a i dalje se vozate na crno. Ja platim kartu i time omogucim da manje drzava izdvaja za gsp a vise za gladne i siromasne.

- - - - - - - - - -

Možeš li mi dati primer kako to država pomaže siromašne i gladne, čak i ako dobiju EU donaciju?
Odeš u socijalno i kažeš, dobardan ima 6 m2 imovine, nemam posao, gladan sam, nemam šta da obučem

a SOCIJALNO ti odgovori - pa nadjite posao, mislite da je nama neko davao pre nego smo uleteli u Socijalno?
Vi ne možete da budete socijalni slučaj jer imate imovinu od 6 m2
Dakle imate gde da stanujete

A ovi što nemaju gde da stanuju kako da im pomognu kad ne znau na koju adresu da pošalju SILNU POMOĆ njima namenjenu...

Čemu služi socijalno u Srbiji sem da izigravaju tampon zonu izedju pijanih muževa i šizofrenih žena
ili da jure snajku što je tašti razbila glavu a taštu jer je snajku polila vrelom vodom...

U svetu, gde SNS nije na vlasti, SOCIJALNO drugačije funkcioniše
Tamo se jave i oni koji su bolje obučeni od ovdašnjih pridošlih seoskih menadžera i drkavih direktorčića sektora

Možeš li mi dati primer kako to država pomaže siromašne i gladne, čak i ako dobiju EU donaciju?
Odeš u socijalno i kažeš, dobardan ima 6 m2 imovine, nemam posao, gladan sam, nemam šta da obučem

a SOCIJALNO ti odgovori - pa nadjite posao, mislite da je nama neko davao pre nego smo uleteli u Socijalno?
Vi ne možete da budete socijalni slučaj jer imate imovinu od 6 m2
Dakle imate gde da stanujete

A ovi što nemaju gde da stanuju kako da im pomognu kad ne znau na koju adresu da pošalju SILNU POMOĆ njima namenjenu...

Čemu služi socijalno u Srbiji sem da izigravaju tampon zonu izedju pijanih muževa i šizofrenih žena
ili da jure snajku što je tašti razbila glavu a taštu jer je snajku polila vrelom vodom...

U svetu, gde SNS nije na vlasti, SOCIJALNO drugačije funkcioniše
Tamo se jave i oni koji su bolje obučeni od ovdašnjih pridošlih seoskih menadžera i drkavih direktorčića sektora
Tema je bilo hapsenje osobe koja nije htela da pokaze licnu kartu komunalcima. Zakljucili smo da je drzava postupila po zakonu

O B A VE Š T E NJ E

Neformalna grupa građana okupljena u kampanji "Bus=Jednako" najavila je za nedelju, 1. februar, protest ispred Skupštine grada, sa zahtevom za hitno ukidanje "Bus plus" sistema za naplatu javnog prevoza.

- Mislimo da je došlo vreme da se svi ujedinimo u jedan jači i veći građanski front. Okupljamo se 1. februara, simbolično na dan kada su nam pre tri godine, bez ispunjavanja svoje obaveze da uključe javnost kao i o svim važnim pitanjima, potpuno netransparentno i sa našom opravdanom sumnjom u nezakonita delovanja, uveli "Bus plus" kao simbol svega najgoreg u ovom društvu - navodi se u saopštenju.

Organizatori kampanje zahtevaju i prestanak angažovanja javne komunalne policije za pomoć pri proveri karata u vozilima javnog saobraćaja u Beogradu, jer proizlazi da komunalnu policiju, kako su naveli, "plaćaju građani da bude angažovana na poslovima jedne privatne firme, što je samo po sebi već potpuno skandalozno i signalizira da nešto nije u redu".

- Nas nekoliko običnih građana koji nismo više mogli da ćutimo i posmatramo svakodnevno ponižavanje i sistematsku eksploataciju sugrađana, istupamo javno protiv tlačitelja, stajemo solidarno uz sugrađane koji su žrtve ovih zlodela i pozivamo sve svesne i savesne, da nam se pridruže - navodi se u saopštenju.

Protest koji je organizator prijavio Ministarstvu unutrašnjih poslova, počeće u nedelju u 15 časova.

O B A VE Š T E NJ E

Neformalna grupa građana okupljena u kampanji "Bus=Jednako" najavila je za nedelju, 1. februar, protest ispred Skupštine grada, sa zahtevom za hitno ukidanje "Bus plus" sistema za naplatu javnog prevoza.

- Mislimo da je došlo vreme da se svi ujedinimo u jedan jači i veći građanski front. Okupljamo se 1. februara, simbolično na dan kada su nam pre tri godine, bez ispunjavanja svoje obaveze da uključe javnost kao i o svim važnim pitanjima, potpuno netransparentno i sa našom opravdanom sumnjom u nezakonita delovanja, uveli "Bus plus" kao simbol svega najgoreg u ovom društvu - navodi se u saopštenju.

Organizatori kampanje zahtevaju i prestanak angažovanja javne komunalne policije za pomoć pri proveri karata u vozilima javnog saobraćaja u Beogradu, jer proizlazi da komunalnu policiju, kako su naveli, "plaćaju građani da bude angažovana na poslovima jedne privatne firme, što je samo po sebi već potpuno skandalozno i signalizira da nešto nije u redu".

- Nas nekoliko običnih građana koji nismo više mogli da ćutimo i posmatramo svakodnevno ponižavanje i sistematsku eksploataciju sugrađana, istupamo javno protiv tlačitelja, stajemo solidarno uz sugrađane koji su žrtve ovih zlodela i pozivamo sve svesne i savesne, da nam se pridruže - navodi se u saopštenju.

Protest koji je organizator prijavio Ministarstvu unutrašnjih poslova, počeće u nedelju u 15 časova.

Moze da protestujete koliko hocete. Nadam se da ce ds platite kartu u prevozu da bi se dovezli do mesta okupljanja hipijs

Inače neki Romi su se dosetili da zbog prekomenre upotrebe sile od strane komunalne policije, zatraže azil u Nemačkoj kako bi se zaštitili od komunalaca.

О изопаченом систему ДОСманлијске Србије:

.... па ти види какво расуло и безакоње хара Србијом.

Danas sam sreo dve Beogradjannke u Vojvodini. Pitao sam ih da li su postale izbeglice zbog progona komunalaca, rekli su mi da ih se ne boje i da jedva čekaju da nabasaju na njih. :ceka:

Jel si leteo ko supermen do vojvodine ili si platio kartu ili gorivo. Cujem planiras da ponudis svoj plan za besplatan saobracaj za celi svet, pa bi rado ulozio u buducu firmu, pre nego sto naglo ekspandira na glomalnom marketu

- - - - - - - - - -

Inače neki Romi su se dosetili da zbog prekomenre upotrebe sile od strane komunalne policije, zatraže azil u Nemačkoj kako bi se zaštitili od komunalaca.

A nemacka jedva docekala kad ce da odobri azile

I cenim da se vozis za dzabe.

Ako odem u Rigu, tamo mogu da koristim besplatno autobuski prevoz.

Gradski saobraćaj u Rigi je uvideo da plaćanje autobuskih karata učestvuje u budžetu dobiti samo 10%. Doneli su rešenje da je moguće nadoknaditi tih 10% lako, pa su pojačali reklame na svojim vozilima i nadoknadili tih 10% i uveli besplatan prevoz za svoje gradjane :ceka:

Dakle primer postoji, samo treba videti šumu od balvana i sve se odmah zna :ceka:

Back