pivosok
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
Još iskrenije - policija parvi još veći manjak
A i ono kad napišu prijave ljudima slabo narod plaća - većina traži da odardi u Padinjaku
tako da GSB može da sačeka
Jako yte dosetljivi kao narod, zato vam je drzava u qurcu i sve to zbog vase ogromne pameti
- - - - - - - - - -
mislis da je zato sto priziva tursku okupaciju...ali on bi pustio i penzionere da pocrkaju od gladi a siromasne bi premlacivao ...to je mnogo i za stranackog vojnika definitivno sa njim nesto debelo nije u redu![]()
Bolje da mladi pocrkaju od gladi. Kako vam je svima srce ogromno, a i dalje se vozate na crno. Ja platim kartu i time omogucim da manje drzava izdvaja za gsp a vise za gladne i siromasne.
- - - - - - - - - -
I naravno da srbiju treba vratiti pod majku tursku. Posto srbi nisu sami sposobni da vode svoju drzavu, a eu i rusiju zabole dupe. Jedino se majka brine o svom nestasnom inpropalom dedetu
- - - - - - - - - -
Ja Halilu NE MOGU DA OBJASNIM SLEDEĆI PROBLEM:
Otvorim firmu, i napišem ja za sebe neka moja pravila, potpišem svojeručno i lupim svoj pečat
Pa napišem - svako ko udje mora da kupi bez obzira da li je zadovoljan uslugom
Ako neće da plati kad udje ima da mi plati 1000 dinara odmah čim mu pridjem
Ako neće da mi plati 1000 dinara odmah da mi plati 5000 za nedelju dana
i tako ja sad čekam da mi neko predje prag
i čim predje a ja postupim po svojim pravilima jer sam napisao jednostrano da se onaj što ulazi odmah obavezuje
pa makar ne znao šta sve ja napisao dokon...
Dakle SVE JE PO ZAKONU - od kog propadosmo
.
![]()
Ako napises na radnji ulaz 500 dinara, naravno da ce ljudi da plate. Takodje u busu je jasno da treba da se kupuju karte.