Džek svih zanata
Veoma poznat
- Poruka
- 14.802
Pije vodu u svakoj epskoj a i hororu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima i romanskih, detalja sad kad malo bolje pogledah.
Ali tačno je da izaziva asocijacije na nefili gotiku.
U poslednje vreme, to dobro pije vodu
kakave veze sad cigani imaju veze sa romom, roma je glavni grad italije
a i ko je rekao da je poslednje vreme nastupilo?

Ja sam čula legendu da su Romi poštovali božanstvo Zemlje i nešto su se ogrešili o njega pa ih je kaznio da večno lutaju. No legendi ima mnogo, ovo je samo jedna...
P.S. ROMANIKA je stil u arhitekturi, prethodila je Gotici.

Nije valjda ekvivalent teoretskom jevrejinu koji ga pristavio Adolfovoj kevi pa zbrisao? 

pa to "romanskih detalja" u stvari mozh da se prevede i kao ciganskih detalja, jer cigani sebe zovu romi. na zhalost, glavni grad latina je roma, shto znachi da su latini, jelte, maskirani cigani
pricha se da su cigani proterani iz indije jer su uradili neshto shto se nije smelo uraditi, ako neko ima blizhe informacije bilo bi lepo da ih podeli sa nama. navodno to ima veze sa nekakvim kultom zmije, klanjali su se zmiji umesto chovekolikim bozhanstvima, al ne znam jel to istina.
nego: barad dur
![]()
slichnost sa dubaiem?
Da, to je od imena Romul, osnivača Rima, koga je sa bratom Remom odgajila vučica ReaNe može da se prevede kao "ciganskih detalja" jer još uvek važe izvesna gramatička pravila u srpskom jeziku.
Osim toga poreklo imena grada rima, Roma nema nikave veze to što narod romi sebe nazivaju sličnom reči.

Prisvojni pridev ''romski '' je od reči ''Rom'' što na njihovom jeziku znači ''čovek''. Sličnost je slučajna...
A piramide su pljačkali svi. Keopsova piramida je bila cela popločana belim mermerom, od koga je danas ostalo samo malo na vrhu, jer je celo obližnje arapsko selo izgrađeno od materijala kog su poharali sa nje. Jadni Ganci, za sve ih krive...Ideja za temu je odlična, jer bez obzira što ih mnogi gledaju sa nipodaštavanjem, oni su stvarno inspirativan narod...
zaista, pa ti nemaš blage veze sa životom
postoji verifikovana teorija da je Adolf bio jevrejsko kopile. Da ih je zato mrzeo jer mu ga je jevrej kevi složio pa zbrisao. Kada se nečemu toliko diviš i spominješ, prouči onda materiju.
Sada, ko je rekao da je Hitler bio jevrej? Sine, počeo sam da sumnjam u tvoju sposobnost percepcije, koja je daleko izvan dosega realnosti.
btw, ko ti je Mujo?Nije valjda ekvivalent teoretskom jevrejinu koji ga pristavio Adolfovoj kevi pa zbrisao?
![]()
Aboridžanima je ceo religijsko - magijski sistem zasnovan na snovima.Ta što još ima ostatak mermernog plašta je Kefrenova piramida. Keopsova tj Velika je kompletno oljuštena, takođe joj nedostaje i vrh.
Cigani tj romi su valjda jedini još živeći narod koji u svom folkloru neguju sanjanje.
hteo bih napraviti paralelu, meni izgleda jako zanimljivo
Pogledajte prilog 228322
sta vi mislite? ako znamo sta ce se jos sve izgraditi u Dubai. .![]()
Hitler nije bio dete jevreja. Moguće je da postoji teorija, ali ona je nerealna.
Bio je dete rodoskrvne veze drugog ili trećeg reda, ne znam tačno kako to pravnici definišu. njegova majka je bila nećaka njegovom ocu.
Osim toga, nije on izmislio mržnju prema jevrejima iz tako nekih iracionalnih razloga. On se rodio u sredini, koja je u to vreme već dobrano ogrezla u antisemitizam.

Opet reklamiraš svoju knjigu, Viduša...
Original Kalot Enbolot iz Parsifala Wolframa fon Eshenbaha!