- Poruka
- 11.563
Pa naravno da ces da pises. Ti si nam izvor informacija, Ili vi ili mediji. Ovako imam jednu lepu komsinicu udatu skoro su napravili kucu ovde i cesto je vidjam iako radi u Italiji ,cuvaju bake na jezeru Komo, Njena smena je po 2 meseca pa dodje na 3 nedelje i tako, Ona je iz Vukovara, Skoro su isli na odmor pa joj je dosao otac da pricuva decu koja idu u skolu, Pisem ovo jer sam odusevljen njihovim korektnim komsijskim ponasanjem ,poredim je sa drugim komsijom iz okoline SIBENIKA koji je susta suprotnost,a ima jos nekih iz Dalmacije koji su mnogo sirovi, Sto ovo pisem pa dosao sam do zakljucka da je mentalitet Srba iz Hrvatske veoma razlicit prema kraju iz koga dolaze.
Dalmosi i jesu siroviji, no necemo generalizirati, a moji Vukovarcani i Vukovarci..unatoc svemu sta su prosli su divni ljudi siroka srca
Evo ti sad nesto sta se desilo pre dva meseca a cega nije bilo i nece biti u medijima.
Dakle dosle su u grad dve osobe...koje naravno nisu iz Vukovara...naisli su na coveka sa srpskim registracijama i bez ikakvog razloga ga napali, ne samo da su mu ostetili auto nego su poceli da se deru...ovo je Srbin, ubijte ga, sta ce Srbin u Hrv..
I Hrvati i Srbi su zajedno skocili i obranili coveka a te osobe zadrzali do dolaska policije...