Oduvek sam bila mrsavica i sitne gradje, i koliko god da sam jela nikada nisam uspevala da se ugojim, mozda 2-3 kg ali i to ubrzo izgubim...I nedavno sam opet odlucila da se ugojim, i dobila sam nekih 3kg na tezini i sve je bilo super odlicno sam se osecala, bila sam happy, dok jedne veceri nisam preterala sa hranom i sve to povratila...Od te veceri meni se javio strah od hrane, tj strah me je da bilo sta stavim u usta jer mislim da cu opet sve to povratiti i ono kao jedem, i samo cekam trenutak da se to desi...To traje vec neke 2 nedelje, izgubila sam 5 kilograma, unosim jedan obrok dnevno i to nessto jedem na kaficicu kao pticica, ovako preko dana uzimam neki cips, grisine i sl, cisto se ne bih srusila, ali kada i to jedem imam strah da to ne povratim....Da li je to pocetak anoreksije/bulimije? Sta vi mislite?Jos sam obnovila god na fakuletu, u porodici mi je haos, ne znam gde se nalazim, na hiljadu sam strana, zeludac mi reaguje i zivot mi je polako pretvara u haos i ocajna sam zbog cele situacije koja mi se desava, isla sam na par razgovora kod psihologa, ali mi ni to nista ne pomaze...