BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA

Da da..sa sve onim prirucnim kolica..
to sam se i ja pitala ..mislim
da je time reseno i pitanje rasturanje
otpadaka od strane lutalica
to da!
ja samo brinem da li cemo mi `upotrebljavati` te kontejnere kako treba.....bojim se da ne:neutral:
videcemo.
inace,ovi sakupljaci sekundarnih sirovina mene uvek odusevljavaju,stvarno su vredni...i uredno to rade

Скупљачи могу да оперишу по споредним улицама, пун крај контејнера..шта се ви за њих бринете, осим што ће да са новим поскупљењима да порасте број сакупљача
Sto ljudi sto cudi..
Meni Bulevar bas svetski izgleda sada..
jos drvece da posade
a zanimljivi su mi kontejneri
posebno kako ce nas narod da se ophodi
sa njima..

И осветљенији од Кнеза, на жалост.

to da!
ja samo brinem da li cemo mi `upotrebljavati` te kontejnere kako treba.....bojim se da ne:neutral:
videcemo.
inace,ovi sakupljaci sekundarnih sirovina mene uvek odusevljavaju,stvarno su vredni...i uredno to rade

i meni
namece mi se pitanje,a kako ce sad sakupljaci sekundarnih sirovina?

Da da..sa sve onim prirucnim kolica..
to sam se i ja pitala ..mislim
da je time reseno i pitanje rasturanje
otpadaka od strane lutalica

Sto ljudi sto cudi..
Meni Bulevar bas svetski izgleda sada..
jos drvece da posade
a zanimljivi su mi kontejneri
posebno kako ce nas narod da se ophodi
sa njima..

Click Image to Enlarge Image Hosting

Svetski a nase...:)

Sa zaljenjem moram da konstatujem da se ovog puta ne slazem sa dragom Ninom. Ponovo sam isao Bulevarom i ne svidja mi se. Iz pravca Cvetka ne moze se skrenuti levo ka Vracaru nigde (isao sam do Vuka i odustao), ne mogu da sednem u bastu moje omiljene poslasticarnice jer vise nema mesta za baste i fasade zgrada oko Djeram pijace mnogo odudaraju od novog asfalta a nema ni naznaka o drvecu. Meni je to bezuspesan pokusaj preseljenja filozofije Novog Beograda u stari a ja mislim da treba da ostane nesto i od starog. Alga razvukoh, uf

Sa zaljenjem moram da konstatujem da se ovog puta ne slazem sa dragom Ninom. Ponovo sam isao Bulevarom i ne svidja mi se. Iz pravca Cvetka ne moze se skrenuti levo ka Vracaru nigde (isao sam do Vuka i odustao), ne mogu da sednem u bastu moje omiljene poslasticarnice jer vise nema mesta za baste i fasade zgrada oko Djeram pijace mnogo odudaraju od novog asfalta a nema ni naznaka o drvecu. Meni je to bezuspesan pokusaj preseljenja filozofije Novog Beograda u stari a ja mislim da treba da ostane nesto i od starog. Alga razvukoh, uf

A ko te tera da skreces levo ka Vracaru..:rotf:
i nisi dobro video.ima skretanje...obidji Bulevar ponovo..
a i za poslasticarnicu nisi u pravu ..bar ne za ovu moju
gde idem na sladoled..pitala gazdu .rece za neki dan postavlja sve..
a za drvece su ostavljena mesta i jos nije vreme za sadnju..uskoro ce i to..
znaci..Bulevar je oket..

jel ima jos neka zamerka..:rotf::rotf:

ne moze vam se udovoljiti pa to ti je..Hardu uzan Bulevar odjednom tebi nema skretanja..tamo nekom nema klupa da sedne ... i tako..

Back