- Poruka
- 33.100
Prika, u 10 postova si nadmašio mnoge...ristan:Pa odbacio si patriotizam, ostao si samo emocionalni lazov.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prika, u 10 postova si nadmašio mnoge...ristan:Pa odbacio si patriotizam, ostao si samo emocionalni lazov.![]()
ristan:Pa odbacio si patriotizam, ostao si samo emocionalni lazov.![]()
Ako se uzme obzir kontekst vremena,Srbija je bila najdemokratskija 1903-1914.Srbija je tada bila najbliza zapadnoj EvropiFrozen74:Za sta je bio najbolji taj period? Mislis za stanovnistvo koje je bilo sa 95% nepismenosti i zivelo na ivici gladi? Pazi ako je tebi bitno koliko je jaka i bogata burzoazija a la Miskovic moras znati da to ne znaci u isto vreme i bogatstvo naroda.
urospo:Ma izdrzace se tri, cetiri godine, posle ce opet promeniti ime bulevara, ali kako dolikuje.
Citao sam skoro da je slicno bilo cini mi se u Kucevu, cim su zuti pukli u lokalnoj vlasti promenjeno je ime ulice koja je prethodno nazvana po njemu.
Ma jel slusas ti mene. Narod nije imao leba da jede a o nepismenosti da ne govorim. Pravo glasa za parlament nije bilo opste. Zene nisu mogle da glasaju a postojao je i cenzus za biracko pravo. Znas li da je taj period poznat samo po boljem nego inace ali i dalje jadnom privrednom napretku? Znas li da je malobrojna burzoazija jasila po kicmi narodnim masama?BG5:Ako se uzme obzir kontekst vremena,Srbija je bila najdemokratskija 1903-1914.Srbija je tada bila najbliza zapadnoj Evropi
Djindjic je za zivota dobio sve sto je zasluzio.od mene zavisi:Koliko samo glupih komentara covek moze da procita na ovu temu. Kako vas sve nije sramota da prvog srpskog demokratskog premijera nazivate tako uzasnim imenima. Zaista bi svi trebalo da se stidite. Najzad je dobio svoju ulicu kao sto je i zasluzio,jer to je i najmanje sto je mogao da dobije. A najsrecnija cu biti kad bude objavljena presuda onim bednicima sto su ga ubili,tada ce najzad pravda biti zadovoljena i ti crvi ce istruliti u svojim celijama.