Bulevar AVNOJ-a u Zorana Đinđića

• Začetnik teme Začetnik teme BG5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koliko samo glupih komentara covek moze da procita na ovu temu. Kako vas sve nije sramota da prvog srpskog demokratskog premijera nazivate tako uzasnim imenima. Zaista bi svi trebalo da se stidite. Najzad je dobio svoju ulicu kao sto je i zasluzio,jer to je i najmanje sto je mogao da dobije. A najsrecnija cu biti kad bude objavljena presuda onim bednicima sto su ga ubili,tada ce najzad pravda biti zadovoljena i ti crvi ce istruliti u svojim celijama.

Frozen74:
Za sta je bio najbolji taj period? Mislis za stanovnistvo koje je bilo sa 95% nepismenosti i zivelo na ivici gladi? Pazi ako je tebi bitno koliko je jaka i bogata burzoazija a la Miskovic moras znati da to ne znaci u isto vreme i bogatstvo naroda.
Ako se uzme obzir kontekst vremena,Srbija je bila najdemokratskija 1903-1914.Srbija je tada bila najbliza zapadnoj Evropi

urospo:
Ma izdrzace se tri, cetiri godine, posle ce opet promeniti ime bulevara, ali kako dolikuje.
Citao sam skoro da je slicno bilo cini mi se u Kucevu, cim su zuti pukli u lokalnoj vlasti promenjeno je ime ulice koja je prethodno nazvana po njemu.

A bogami slicno je bilo i posle smrti Tita.Nije bilo opstine u kojoj nije bilo ulice Marsala Tita. Tako i sada ove komunjare namecu Djindjica.

A i inace sam se bas pre neki dan zapitao gde ide tolika lova sa opstine Novi Beograd.
U zadnje 2-3 godine dignuto je bezbroj poslovnih zgrada,trznih centara,dizu se exkluzivni hoteli.....itd i to su sve lokacije koje su extra skupe na trzistu. A opet sa druge strane pogledam smece po Uscu i savskom keju gde nema nicega,parkovi i igralista po blokovima su uglavnom raspala...znaci bukvalno nema nista sto je uradjeno za obicnog coveka i decu. Dobro gradice Miskovic sada Interkontinental hotel ;)

Ali bitno je da su promenili ime ulici u Z.Djindjica.Verovatno je sva lova iz opstinskog budzeta otisla na pravljenje table sa imenom ulice i stavljanju kamera da se dobro osmotri ko prolazi pored tog natpisa i kako reaguje na isti.

BG5:
Ako se uzme obzir kontekst vremena,Srbija je bila najdemokratskija 1903-1914.Srbija je tada bila najbliza zapadnoj Evropi
Ma jel slusas ti mene. Narod nije imao leba da jede a o nepismenosti da ne govorim. Pravo glasa za parlament nije bilo opste. Zene nisu mogle da glasaju a postojao je i cenzus za biracko pravo. Znas li da je taj period poznat samo po boljem nego inace ali i dalje jadnom privrednom napretku? Znas li da je malobrojna burzoazija jasila po kicmi narodnim masama?

O kakvoj ti demokratiji pricas?

Period monarhije i ne samo savremene nego i nemanjicke je period velikih muka srpskog naroda. Bez socijalne pravde, bez prava glasa. Kakva crna demokratija?

Ako ces braniti monarhizam pozivanje na standard i demokratiju ti je losa rabota. Tu jedino pali nerazumna ideologija. Koju opet niko normalan nece da prihvati. Zato danas nemas ni jednu stranku monarhistickog opredeljenja u parlamentu Srbije.

od mene zavisi:
Koliko samo glupih komentara covek moze da procita na ovu temu. Kako vas sve nije sramota da prvog srpskog demokratskog premijera nazivate tako uzasnim imenima. Zaista bi svi trebalo da se stidite. Najzad je dobio svoju ulicu kao sto je i zasluzio,jer to je i najmanje sto je mogao da dobije. A najsrecnija cu biti kad bude objavljena presuda onim bednicima sto su ga ubili,tada ce najzad pravda biti zadovoljena i ti crvi ce istruliti u svojim celijama.
Djindjic je za zivota dobio sve sto je zasluzio.
A presuda nije objavljena, niti ce biti,jer nalogodavci su saveznici sadasnjih
novih demokrata.
A sto se tice crva oni vec odavno grickaju glavnog krivca i grande mafiozu Djindjilonea.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back