Buka od ludaka u Beogradu!

mario80

Stara legenda
Poruka
80.754
Kada je upalio pomislili smo da se avion zaglavio u sbb kablove koji vise između zgrada. Čovek prska cveće na balkonu.

Sa kakvim ludacima se srećete u beogradu? Razumem u boleču da sa jedne strane krune kukuruz a sa druge kolju prasiće.

Screenshot_2022-06-27-12-58-06-046_com.miui.gallery.jpg

Mario, ako si ga ti uslikao sad može da te tuži.
Vidis da jeste , ima citavu kolekciju fotografija :lol:

Да са овим артудитуом ради преподне на тераси, па поподне уђе на крстарицу да види ко га качи.
Ma dao komsinici da ga uslika pa se ovde hvali kako ludaci zive kod njega :hahaha:

Trazis ti nekog da se svadja stobom...
?

?
On meni deluje kao neki skandal majstor , a mozda radi i za tabloide.

Kada je upalio pomislili smo da se avion zaglavio u sbb kablove koji vise između zgrada. Čovek prska cveće na balkonu.

Sa kakvim ludacima se srećete u beogradu? Razumem u boleču da sa jedne strane krune kukuruz a sa druge kolju prasiće.

Pogledajte prilog 1177755
Isti si moja pokojna baba, ta je non stop visila na prozoru.
Jednom davno dok je bila ziva otisao je obici, ulicom prolazi neki covjek, ona odskocila od stolice kao da pred kucom prolazi tanker.

Čim sam video naslov teme znao sam da je mario u problemu :hahaha:
Увек драма, ништа мање није могуће.
Истина, често се питам да ли пише он или неко други (ако му је жена нервозна па она држи тастатуру), али то не можемо да знамо са сигурношћу.

Понекад се питам да ли живимо у истом месту. Мени се некако драме не дешавају. Мада, што кажу, слика је у оку посматрача, изгледа да све видимо практично супротно.

Имамо на послу малу мацу (било их је 4, ал' развукли ...)
и свако хоће да је храни.

Али толико неталентовано и без осећаја, дабогсачува !

Стављају јој огромне комадине саламе, хлеба, бурека,
у прљаву ћасу,
ја дођем побацам, оперем, средим - маца би да се игра !

Смета ми у пислу, онда узмем па јој објашњавам да имам друга посла,
не вреди !
Е онда морам да је избацим и будем груб,
и тако два-три пута.

Онда она схвати, уђе у канцеларију, склупча се у углу и спава.

Где су ту лудаци ?
Па ови, што јој дају огромне комаде хране,
а њен залогај мали, не може она да гута бре ...

U zagradu do mene u njihovu vesernicu se uselili neki spanski cigani. Pa posto je to unutra jedva 10 i nesto kvadrata, oni lepo onako mediteranski opusteni, izneli sto i stolice napolje ispred bocnog ulaza, i zurka do kasno u noc ili do rano ujutro, pustaju muziku, pricaju raspravljaju se smeju pevaju, telefoniraju na beskonacno, iz dana u dan, a oko njih tisina niko ni da se nakaslje. Ljudi spavaju, a oni koji ne spavaju - ne cuju se. Bice da im niko nije objasnio kucni red. Sta da radis? Da zadobijes ksenofobicni napad zivaca? Jbg Beograd.

Back