Najbolji hoteli su u Zlatnim pjascima. To je najelitnije letovaliste koje nudi 10-ak luksuznijih hotela sa 4* i 5*. Nekoliko agencija rade direktno njih. Cene su za smestaj od 300 do 500 eura za hotel kakav trazis za polupansion ili AI. Licno mislim da ti tamo Al nije potreban jer su cene niske, to vec sigurno znas.
Gledaj da ti ne uvale Chajku, mesto pored Pjasaka koje redovno uvaljuju jer je jeftinije, a ustvari je zasebno mesto.
PRIMER OK HOTELA:
Ambasador**** - Hotel je u blizini plaže sa sopstvenim zatvorenim i otvorenim bazenima. Sobe sadrže kupatilo TWC, telefon, SAT/TV i terasu. Sadržaj hotela: restoran, bar, bilijar, otvoreni restoran, sauna… Ishrana: švedski sto.
Cena za 10 dana tokom avgusta je 365 evra na bazi nocenja sa doruckom, uz mogucu doplatu za polu ili pun pansion.
PRIMER PERVERZIJE OD HOTELA:
Astoria beach ***** - Nalazi se 30 metara od plaze (prva linija) . Sadržaj hotela: restoran, lobby bar, otvoreni bazen, fitness centar, masaza, sauna i menjacnica. Sobe su 1/2 ili 1/2 sa pomocnim lezajem sa TWC-om i balkonom, opremljene SAT TV-om, mini barom, telefonom i klima uredjajem. Usluga: polupansion (dorucak i vecera - švedski sto).
Cwena za 10 dana je 1100 evra, ali to je nepotrebno bacanje para...
Ukoliko ti treba vise informacija ili preporuka za agenciju, da ne bih reklamirao, posto sam vec upozoren, posalji mi poruku na private.