Bugarska je super mesto za letovanje, playe su lepe a i jeftino je... ja licno preporucujem Varnu, Sv. konstantin i Elena
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko je zahtevno traženje smeštaja u Nesebaru u sopstvenoj režiji? Ne bih da idem preko agencije jer nemam poverenja u agencije.
Povoljnije i sigurnije je preko agencije...
Nisam mislila sigurnije u tom smislu... Da mislim da nije sigurna, ne bi ni išla tamo, a evo idem i ove godine...
Agencije po meni imaju prednost, jer godinama posluju sa istim, proverenim hotelima. Neće vas poslati u neku rupu za 500 e, mozda za 100 hoce, ali to će već nekako biti naglašeno i to je na izboru putnika...Na to sam mislila...
vidi...ja nikad ne idem preko nasih agencija iz vise razloga...onaj najvazniji sto se Bugarske tice je da su mi nudili aranzman u jednom hotelu u Primorskom (davno doduse,2006 ili 2007 godine,ne secam se vise) gde je cena po osobi bila visa nego cena koju smo mi platili direktno hotelu za nas cetvoro
i u principu to nase agencije rade...cenu kompletnog apartmana/hotelske sobe naplate kao cenu po osobi...pa onda puta broj ljudi i eto razlike u ceni koja je prilicna![]()
Koliko je zahtevno traženje smeštaja u Nesebaru u sopstvenoj režiji?
Ja sam bila 2007. u Kitenu, i bilo je fino, hrana je jako jeftina, ne znam kako je sada. Jedino što su Bugari pomalo neprijatni i do Kitena se dosta putuje.
Kako neprijatni
Ja imam bas suprotno iskustvo...svi ljubazni i predusretljivi...kako na moru tako i na planini![]()
Jedino što su Bugari pomalo neprijatni.
Mene zanima nocni zivot?
Ne prilazite bugarkama ako niste spremni da date kes ( 98 posto)(oko 50 leva je tarifa).
Destinations of Bulgaria
Summer Resorts
Albena, Ahtopol, Balchik, Dyuni, Elenite, Golden Sands, Kiten, Lozenets, Nessebar, Obzor, Pomorie, Primorsko, Riviera, Rusalka, Sinemorets, Sozopol, St. Constantine, St. Vlas, Sunny Beach, Tsarevo
Winter resorts
Bansko, Chepelare, Borovetz, Pamporovo, Uzana, Vitosha
Spa tourism
Velingrad, Hisarya
Cultural tourism
Veliko Tarnovo, Nesebar, Sozopol, Plovdiv, Bansko, Ethnographic museum Etara, Koprivshtitsa
Rural tourism
Elena, Arbanasi, Ribaritsa, Bozhentsi, Kumani, Ethnographic museum Etara, Shiroka Laka, Tryavna, Zheravna, Orehovo, Madzharovo, Dragoynovo
City tourism
Plovdiv, Veliko Tarnovo, Sofia, Varna, Burgas, Rousse, Vratsa, Pleven, Vidin, Lovech
Hiking
Balkan Mountains, Pirin Mountains, Rila Mountains, Rhodopi Mountains, Strandzha Mountains, Sakar Mountains, Vitosha Mountains
Paragliding
Central Balkan Mountains
Monasteries
Rila Monastery, Bachkovo Monastery, Rozhen Monastery, Drianovo Monastery, Sokolsky Monastery, Troyan Monastery, The Assumption Monastery in Kardzhali town, Pomorie Monastery
Most picturesque Bulgarian villages (according to National Geographic, January 2005)
Orehovo, Narechen, Dragoynovo, Kovachevitsa