Evo upravo sam bio u Agenciji NIS EXPRES i cena povratne karte do Bugarskog primorija i nazad je 4200 dinara... oni vam se nalaze u Resavskoj ulici malo iznad Beogradjanke sa desne strane....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vesna Ks:Sta ti se vise svidja-Primorsko ili Kiten?Znam da su blizu,ima li razlike?I koji su hoteli preporucljivi tamo?
PRIMORSKO GARANTOVANOzoox:ove godine sam bio u Kusadasiju a sledece planiram u bugarsku interesuje me odnos izmedju ove dve destinacije,i gde je u Bugarskoj naj povoljnije za nas plitak dzep .Pozdrav
Psycho se inace zove Boris Stojcev....xpajamacax:auu bre psyho....pa ti skroz primljen na bugare
meni zagorka ok.
ono drugo nisam sigurna da sam probala.
ali da baš nema tog piv akoje bi se moglo meriti...
ili si mnogo mlad pa još nisi stigao, ili si mator ali nisi mnogo video....
belgijska piva...češka...
jerotije:Da neko kaze kakvo je mesto Kiten ?
Estella:Ja moram da kazem, bez ikakve zelje da nekog uvredim, da uopste nisam odusevljena Bugarskom i da mi je mnogo lepse bilo u Turskoj. Letovala sam u Suncevom Bregu i ono sto mi je najvise smetalo jeste neljubaznost Bugara, ili bolje reci njihova nespremnost da pomognu i izadju u susret. Dok bi ti Turcin ucinio bukvalno sve i polomio se oko gosta da bi ovaj bio zadovoljan, Bugarin se ljuti kad ga pitas zasto nema tople vode i odgovara "nja znam" i da se i on tusira hladnom?! Hrana je dobra, i u SB svi jedu u neka dva restorana gde je uvek velika guzva i velike i ukusne porcije, niske cene, ali usluga nikakva, konobari neljubazni, ne znaju bonton ni osnovne manire. Ni strani jezici im nisu jaca strana. A tamo nema niceg bugarskog, sve je kopija, replika, nista autenticno. Lezaljke i suncobrani na plazi su bezobrazno skupi. Lep je jedino stari Nesebar i njega vredi videti. Sve u svemu, mislim da Bugari imaju jos mnooogo da uce kad je u pitanju turizam, posto imaju donekle "crnogorski sindrom".