Бугари

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tu sam te chekala, macane! Ne znash! Pao si na ispitu, vidimo se u septembru! Първият български цар е цар Симеон, припомни си кога той е бил на власт и после си припомни кога България е призната от Византия като държава! Има разлика! Първата титла на българските владетели, след като са се заселили на Балканския полуостров не е била цар, а кхан, или хан!

Prvi bugarski car je car Simeon, priseti se u kom periodu je on bio na vlasti, a onda se podseti kad je Bugarska priznata od strane Vizantije kao drzava! Ima razlike! Prva titula bugarskih vladara, nakon njihovog dolaska na Balkansko poluostrvo, nije bila car, nego khan, ili han!

kad su dosli imali su Tzrastvo i tzar-titula poreklom od Bugara i prvo carstvo megu slovenske narode u vreme kad srbija je bila grad/drzava mi smo gradili veliku drzavu na granice Vizantije ;)

Mislim da smo prevazisli to poreko titule... Potice od rimske titule cezar. A ti zivi u snovima.
Po zvanicnoj nauci da,po mnogim drugim izvorima ne.

Jel ti uopste znas sta je grad/drzava ?

Bugari danas od kad su priili hriscanstvo nisu vise toliko borben narod kao nekada ali ipak su najborbeni !

isto vazi i za nasa Magjarske braca

Vise nisu toliko borben narod..... :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Ako je za tebe borbenost izdubljivanje lobanje jednom porazenom vladaru onda ti stvarno moras da se pregledas...

Da,da Cigo hvali svoga konja...

Borbenost se pokazala - sledja,pa na civilice... To je prava junacka tradicija.

Poslednja izmena:
Vise nisu toliko borben narod..... :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Ako je za tebe borbenost izdubljivanje lobanje jednom porazenom vladaru onda ti stvarno moras da se pregledas...

Da,da Cigo hvali svoga konja...

Borbenost se pokazala - sledja,pa na civilice... To je prava junacka tradicija.

Боребеност Бугарска је позната...Туто-Бугарско позади грб.

Poslednja izmena od moderatora:
Mislim da smo prevazisli to poreko titule... Potice od rimske titule cezar. A ti zivi u snovima.

Jel ti uopste znas sta je grad/drzava ?

Po chijoj zvanichnoj nauci je prva bugarska titula car i po chijoj zvanichnoj nauci su bugari bili samo carevi, a ne i kanovi (hanovi)? Bugarska zvanichna nauka tvrdi da su prvo bili kanovi, pa onda carevi i niko ne kaze da titula car potiche od Bugara. Zavrshila sam fakultet u Sofiji, valjda znam shta govorim, a ovaj Bugarash ili se zajebava, ili pojma nema.

Po chijoj zvanichnoj nauci je prva bugarska titula car i po chijoj zvanichnoj nauci su bugari bili samo carevi, a ne i kanovi (hanovi)? Bugarska zvanichna nauka tvrdi da su prvo bili kanovi, pa onda carevi i niko ne kaze da titula car potiche od Bugara. Zavrshila sam fakultet u Sofiji, valjda znam shta govorim, a ovaj Bugarash ili se zajebava, ili pojma nema.

Ti znas sta govoris, a on igleda ne zna!
Tip je navodno iz Makedonije i probugarski je orijentisan, pljuje na sve srpsko i makedonsko i velica Bugare i po njemu sve je bugarsko i svi su Bugari. A kao slag na sve to, kaze da je studirao navodno istoriju... :confused:

Званично да, али ево факсимил о скитској ЗАРИНИ ( ЦАРЕВНА) која је , уз то сахрањена у пирамиди од које није остао ни камен.

books

Po Bugarashovoj zvanicnoj nauci. Pa to isto ja tvrdim,ali ne Bugarash zna bolje od svih.

Bugarash je, koliko vidim, neki chovek iz Makedonije, koji se opredeljuje kao Bugarin (osim ako sve ovo shto pishe nije neka zajebancija, ironija, sarkazam mozda). Ako stvarno misli da je Bugarin (da se razumemo, nemam nishta protiv toga) i da dobro poznaje bugarsku istoriju... e, blago njemu... Takvi Bugari pravim Bugarima ne trebaju...

Bugarash je, koliko vidim, neki chovek iz Makedonije, koji se opredeljuje kao Bugarin (osim ako sve ovo shto pishe nije neka zajebancija, ironija, sarkazam mozda). Ako stvarno misli da je Bugarin (da se razumemo, nemam nishta protiv toga) i da dobro poznaje bugarsku istoriju... e, blago njemu... Takvi Bugari pravim Bugarima ne trebaju...

Poprilicno objektivno. ;) Pozdrav

Poslednja izmena:
Ja samo ne volim ljude koji se busaju u grudi da neshto znaju, kad ne znaju. A i teshko da bi Bugari njega prihvatili kao svog kada vide koliko nema pojma o bugarskoj istoriji, ili se pravi da nema pojma. Deo je opshte kulture da jedan pripadnik bugarske nacionalnosti, koji pritom svim srcem tvrdi da je Bugarin (chini mi se da Bugarash bash to radi), zna kada je nastala bugarska drzava na teritoriji oko Ongla (gde su se prvobitno naselili prabugari nakon Volzke Bugarske) i koja je bila prva titula vladara.

Poslednja izmena:

Baš tako....Bugari su velik i respektabilan narod....Pored Srba jedini slovenski element u jugoistočnom delu Balkana...:cool:

Није из Македоније...
Из Београда је само се претвара.Мајка му је Бугарка па их воли.

Ма фолирант неки бре, знам ја неке Бугаре пријатеље моје и од њих сам први пут и чуо за канат , прото Бугаре итд. још одавно , нисам ни ја знао тад

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back