Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
zavisi u kom smislu. ako zelis da budzis automobil za sebe to je ok jer ces imati svoje vozilo ali pritom i manjak novca u svom novcaniku. a ako zelis da radis kod nekog kao automehanicar/autoelektricar itd onda je itekako isplatljivo
Isplati se to itekako ali u inostranstvu gde cene i postuju rad. Kod njih moj motor koji je doradjen sa carbon detaljima i sa jos nekim elementima kosta skuplje nego nov i to ne jedan primerak za kog je vlasnik odvalio cenu nego svi.
Isto tako dali na mobile.de nailazite na te tuning styling automobile?Nema ih jer se prodaju na nekim drugim mestima gde se ceni ulozeni rad i materijal.
Isplati se to itekako ali u inostranstvu gde cene i postuju rad. Kod njih moj motor koji je doradjen sa carbon detaljima i sa jos nekim elementima kosta skuplje nego nov i to ne jedan primerak za kog je vlasnik odvalio cenu nego svi.
Isto tako dali na mobile.de nailazite na te tuning styling automobile?Nema ih jer se prodaju na nekim drugim mestima gde se ceni ulozeni rad i materijal.
velika je razlika izmedju budzenja juga i audi-ja
velika je razlika to da li radis za sebe ili zbog prodaje (sto ti ne preporucujem)
takodje razlika je da li hoces da ulozis u estetiku ili u brm brm brrrrrrrrm pa da zari i pali
brateee nece ga praviti za trke nego verovatno da ima za sebe..
EDIT: uzgred nije toliko problem rasklopiti auto i videti sta ne valja... nego vratiti sve na svoje mesto prilikom sklapanja i da na kraju sve funkcionise kako treba