Budva ili Paralija?

ivana96

Zainteresovan član
Poruka
227
Gde ici? Sa skolom koja organizuje,tu je moje drustvo,5 drugarica sa kojima sam extra u Paraliju.Deset dana je 355e ,placeni obroci,put..Ili ici u Budvu sa sestrama? Da li je ovo puno za Paraliju jer se ide 30.6...Nikad nisam bila u Paraliji,ali mnogi imaju ruzno misljenje o njoj..a ovako bih isla sa drugaricama...Ali opet,ja sam vezana za Budvu,tamo je extra provod,extra mesto-ma sve..

Gde ici? Sa skolom koja organizuje,tu je moje drustvo,5 drugarica sa kojima sam extra u Paraliju.Deset dana je 355e ,placeni obroci,put..Ili ici u Budvu sa sestrama? Da li je ovo puno za Paraliju jer se ide 30.6...Nikad nisam bila u Paraliji,ali mnogi imaju ruzno misljenje o njoj..a ovako bih isla sa drugaricama...Ali opet,ja sam vezana za Budvu,tamo je extra provod,extra mesto-ma sve..

sama si odgovorila

Bio sam u oba mesta...U Budvi skorije ( ovo i proslo leto),a u Paraliji pre nekoliko godina.
Budva je jeftinija ( oko 120 evra prevoz i smestaj i dodaj jos oko 150-180 evra za trosak) ,i nije losa za provod,samo cene su haos u sezoni . Paralija nije losa uopste,ima Mek npr,(sto Budva a i cela CG nema),ima dosta klubova,kafica,srpski se uglavnom prica,90% su Srbi. Najveca prednost Paralije je sto su ljudi ljubazni. Toga u Crnoj Gori nema,nego manje vise svi su polupismeni brdjani koji gledaju samo da te oderu na najlaksi nacin.

Bio sam u oba mesta...U Budvi skorije ( ovo i proslo leto),a u Paraliji pre nekoliko godina.
Budva je jeftinija ( oko 120 evra prevoz i smestaj i dodaj jos oko 150-180 evra za trosak) ,i nije losa za provod,samo cene su haos u sezoni . Paralija nije losa uopste,ima Mek npr,(sto Budva a i cela CG nema),ima dosta klubova,kafica,srpski se uglavnom prica,90% su Srbi. Najveca prednost Paralije je sto su ljudi ljubazni. Toga u Crnoj Gori nema,nego manje vise svi su polupismeni brdjani koji gledaju samo da te oderu na najlaksi nacin.

:ok::ok::ok:

Skupa je Budva u sezoni,nema jeftinijeg smestaja od 15e..Tako da bi me izaslo 150e smestaj,50e karta,jos za trosak i za hranu..a za Paraliju sam cula da je jeftinija,a preko skole ispada skuplje..

Zašto se vezati za Paraliju, pri pomenu na Grčku? Postoji toliko lepših mesta. Bar po mome iskustvu. I ako već idete u junu, tada je svuda jeftnije-ali je more malo hladnije.
Crna Gora mi se generalno ne dopada zbog neljubaznosti ljudi koji su tu da usluže turiste, a Budva kao grad i nije loša, samo je smor čekati kafu pola sata i naletati na nadrndano osoblje u hotelu...
Uvek bih pre izabrala Grčku, a pričam iz iskustva.
Možda da razmisliš o Bugarskoj? Ljudi imaju predrasude da je tamo bzvz, ali recimo Nesebar je prelep grad-jer je iz dva dela, imaš taj sa urbanijom arhitekturom, restoranima, diskotekama i most ga deli (lepo prošetaš malo,ne mnogo) do starog Nesebara, kamene kuće, uske uličice, takođe vrvi od turista-liči na Sveti Stefan, onako najbanalnije da opišem.

Skupa je Budva u sezoni,nema jeftinijeg smestaja od 15e..Tako da bi me izaslo 150e smestaj,50e karta,jos za trosak i za hranu..a za Paraliju sam cula da je jeftinija,a preko skole ispada skuplje..

Netacno. Apartman za 5-7 ljudi ti je oko 50 evra dnevno. Znaci otprilike oko 70-80 evra za smestaj po glavi. Karta je isto jeftinija,postoje popusti za ucenike,studente i za grupe. To je manje vise glavni razlog zasto idem u Budvu godinama...

u budvi extra provod??:pop2:sta ce vam obroci niste penzosi..kojih 355e..za 100e ides 10 dana de oces

Budva ima nase muzike i dosta je jeftinije. Recimo moje drugarice su isle za samo 6e po noci dakle 60e 10 dana plus bus karta iz beograda oko 50eura sve za 110eura. Dok u restoranu pored imaju obrok za 3eura to je 9e po danu x 10 to je 90e koliko bi obroka u paraliji. a sve zajedno 200e plus bira sta ce da jede...

Back