General Dus@n
Iskusan
- Poruka
- 6.505
Smoky......conregulations 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
KO SAD NEMA PRIJATELJE XD
Samo opusteno....................
pukli su![]()
Генерале опет ти ВУЛГАРНО!!!
Каже се ПОДУВАЛИ СУ!!!
????E zajebo si se malo.Nije meni ovde da se qrcim,zasto bih... Nego,mozda ako je 1/3 od vas bila na ovom pod4umu pre 1g,ili 2,znala bi da je ovaj sadasnji APSOLUTNA NULA(0000000000000000000000)(kao vas SMOKY) nego sto je bio...General [email:Dus@n;10252559]Neeee.....da[/email] bi se pravio frajer,posto nema drugo mesto za to![]()
E zajebo si se malo.Nije meni ovde da se qrcim,zasto bih... Nego,mozda ako je 1/3 od vas bila na ovom pod4umu pre 1g,ili 2,znala bi da je ovaj sadasnji APSOLUTNA NULA(0000000000000000000000)(kao vas SMOKY) nego sto je bio...

JOOOOOOJ,sto si mi pametan...0 je veci broj od -1(a to ste VI)
Sad da se samobanujes! Super si izmislio anketu!![]()
![]()
![]()

vidim da ostajem na forumu.zamolio bih taba da ispuni dogovor i da banuje IP adrese onih koji su otvorili ovu temu.\
ST. SMOKY!!!!!!!!!1!!!!11111111

Ti sad mislis da je forum 0 zato sto je smoky dobio za sad anketu......
A ne vidis da su za njega glasali i modovi i supermodovi
ne pratim temu cadjavi gamer gde je Smoky aktivan ali na osnovu njegovih postova na drugim temama imam ok misljenje o njemu........
JOOOOOOJ,sto si mi pametan...

E smoky opet si ispo glup...vidis li negde u prvom postu da spominjem nase IP adrese...niko nije rekao da ako izgubimo letimo sa foruma...jes glup![]()

Ti sad mislis da je forum 0 zato sto je smoky dobio za sad anketu......
A ne vidis da su za njega glasali i modovi i supermodovi
ne pratim temu cadjavi gamer gde je Smoky aktivan ali na osnovu njegovih postova na drugim temama imam ok misljenje o njemu........
stigla...sta se desava?E smoky opet si ispo glup...vidis li negde u prvom postu da spominjem nase IP adrese...niko nije rekao da ako izgubimo letimo sa foruma...jes glup![]()