BUDUCNOST FORUMA

??

• osoblje kafane cadjavi gamer

glasova: 14 38,9%
  • smoky

glasova: 22 61,1%

• Ukupno glasova
    36
  • Anketa je zatvorena .
General [email:
Dus@n;10252559]Neeee.....da[/email] bi se pravio frajer,posto nema drugo mesto za to ;)
E zajebo si se malo.Nije meni ovde da se qrcim,zasto bih... Nego,mozda ako je 1/3 od vas bila na ovom pod4umu pre 1g,ili 2,znala bi da je ovaj sadasnji APSOLUTNA NULA(0000000000000000000000)(kao vas SMOKY) nego sto je bio...

Ti sad mislis da je forum 0 zato sto je smoky dobio za sad anketu......
A ne vidis da su za njega glasali i modovi i supermodovi ;)
ne pratim temu cadjavi gamer gde je Smoky aktivan ali na osnovu njegovih postova na drugim temama imam ok misljenje o njemu........

Ti sad mislis da je forum 0 zato sto je smoky dobio za sad anketu......
A ne vidis da su za njega glasali i modovi i supermodovi ;)
ne pratim temu cadjavi gamer gde je Smoky aktivan ali na osnovu njegovih postova na drugim temama imam ok misljenje o njemu........

HBG SMOKY CAR

JOOOOOOJ,sto si mi pametan...

da znas da jesam,ljubomoran si na moju pamet:hahaha1:

E smoky opet si ispo glup...vidis li negde u prvom postu da spominjem nase IP adrese...niko nije rekao da ako izgubimo letimo sa foruma...jes glup:hahaha1::hahaha1::hahaha1:

Eo ovako buducnost foruma zavisi od vas... Imate priliku da glasate ko ce ostati na forumu.
Imate dve opcije Smoky(fag) ili Trajan Popescu, Bacha, markoca, Southwind, ja i svi ostali clanovi koji posecuju kafanu cadjavi gamer.

Овако си написао ИЛИ,ИЛИ.
Јеси поменуо само његову ИП адресу али си прије тога написао ИЛИ,ИЛИ ;).

Bilo bi posteno ;)
Priznajem vi ste se dobro organizovali i niste se nadali ovom broju glasova za Smoky-ja
ali vecina je da ostane..........
A STO SI TI STAVIO OSOBLJE KAFANE NA ANKETU AKO SE U SLUCAJU DA IZGUBITE NECE NISTA PROMENITI???

Back