Buduća Srbija, Albanac predsednik?

U slučaju da Albanac postane predsednik države vi biste se..

• Ukupno glasova
    44
  • Anketa je zatvorena .
Draga gospođo !

Dok Vam Jerry daje podršku, treba da se zamislite...
Neće se rešiti demografski problemi, ali bi se rešili teškog balansa albanskog stanovništva koje preti da nas istisne i nadjača u brojnosti .
U protivnom rizikujemo da postanemo manjina u svojoj zemlji, što znači i da je izgubimo !
Eliminisanjem Kosova iz Srbije ta strašna pretnja bi makar bila odložena za dve-tri decenije, što je dovoljno da nađemo neko rešenje.
Uprskali smo stvar zato što su nas vodile budale i srbomrsci, sad tu grešku plaćamo delom teritorije...

dobrostojeci retardu procitaj ustav republike srbije i shvatices da albancima ne mozes da oduzmes drzavljanstva sto znaci da ce i njihova deca automatski nastaviti da postaju nasi drzavljani.

ti bi da zrtvujes celog vola radi kile mesa. i koja je razlika da li da se suocimo sa realnoscu sada ili za 2-3 decenije? sta ce se to promeniti za 2-3 decenije? da nece mozda srpske zene krenuti da radjaju po 5toro dece. oce djavola. ako je bozja volja da srbi nestanu narod neka tako i bude, al neka nestanemo kako dolikuje ljudima, svi skupa, dostojanstveno i ponosno, uspravnog hoda i uzdignuta cela, a ne kao pickice, kukavice i smradovi da izdajemo svakih 10 godina po jedan deo Srbije i Srba da bi ostali nastavili "normalno da zive".

To za sta se ti gospodine dobrostojeci zalazes je teski kukavicluk, pickarska taktika i licemerje. Nije ni cudo kad se zna da ti ni ne znas sta su ljudske karakterne osobine kao sto su cast, obraz, ponos, zajednistvo, jedinstvo. Ti predlazes da mi zrtvujemo Srbe sa Kosova, Metohije, zatim Raske oblasti pa Vojvodine da bi tvoje dupence moglo "normalno da zivi" na dedinju. Jel bi mozda ti prodao rodjenu sestru ili kevu siptarima da bi nastavio normalno da zivis? Jer to sto ti predlazes je identicno tome. Ti predlazes da mi prodamo i zrtvujemo Srbe sa KOsmeta zarad tvojeg mira i blagostanja. To ti nece proci a ako ti prodje to znaci da su Srbi narod smradova koji izdaju sami sebe, radi svoje guzice. U tom slucaju i zasluzujemo da nestanemo.

I na kraju krajeva, pa sta ako postanemo manjina u sopstvenoj zemlji? Pa sta pitam jos jednom?

dobrostojeci retardu procitaj ustav republike srbije i shvatices da albancima ne mozes da oduzmes drzavljanstva sto znaci da ce i njihova deca automatski nastaviti da postaju nasi drzavljani.

ti bi da zrtvujes celog vola radi kile mesa. i koja je razlika da li da se suocimo sa realnoscu sada ili za 2-3 decenije? sta ce se to promeniti za 2-3 decenije? da nece mozda srpske zene krenuti da radjaju po 5toro dece. oce djavola. ako je bozja volja da srbi nestanu narod neka tako i bude, al neka nestanemo kako dolikuje ljudima, svi skupa, dostojanstveno i ponosno, uspravnog hoda i uzdignuta cela, a ne kao pickice, kukavice i smradovi da izdajemo svakih 10 godina po jedan deo Srbije i Srba da bi ostali nastavili "normalno da zive".

To za sta se ti gospodine dobrostojeci zalazes je teski kukavicluk, pickarska taktika i licemerje. Nije ni cudo kad se zna da ti ni ne znas sta su ljudske karakterne osobine kao sto su cast, obraz, ponos, zajednistvo, jedinstvo. Ti predlazes da mi zrtvujemo Srbe sa Kosova, Metohije, zatim Raske oblasti pa Vojvodine da bi tvoje dupence moglo "normalno da zivi" na dedinju. Jel bi mozda ti prodao rodjenu sestru ili kevu siptarima da bi nastavio normalno da zivis? Jer to sto ti predlazes je identicno tome. Ti predlazes da mi prodamo i zrtvujemo Srbe sa KOsmeta zarad tvojeg mira i blagostanja. To ti nece proci a ako ti prodje to znaci da su Srbi narod smradova koji izdaju sami sebe, radi svoje guzice. U tom slucaju i zasluzujemo da nestanemo.

I na kraju krajeva, pa sta ako postanemo manjina u sopstvenoj zemlji? Pa sta pitam jos jednom?

...hvara "onome" da si razumeo da nestajete......zene vam radjaju skure nakaze po belom svetu, a vi zivite sa jeftinom pretplatom za internet i maminom penzijom.....tako i treba.
"blic" ce da vam servira podatke "koja se sa kim", "kurir" cudne dogadjaje i malo tema o prostituciji......vi cete to citati i zezati one druge kako " ne znaju sta je to kondom".....e srbalji , srbalji......stvarno ste dosli iz mongolije....hahahahahahahahha

nema veze sto ne zive na teritoriji srbije drzavljanstvo se ne moze oduzeti ni pod kojim razlogom SEM ako sam drzavljanin Srbije nema neko drugo drzavljanstvo pa zatrazi ispis iz naseg drzavljanstva! Samo u tom slucaju! Ustav Srbije je veoma jasan po tom pitanju na zalost. Ja bih iskreno voleo da se svim siptarima mogu oduzeti/oduzmu drzavljanstva no to na zalost nije moguce morao bi se prethodno promeniti ustav Srbije a ako bi se i to uradilo ne bi proslo jer Srbija je clanica Saveta Evrope a njihove konvencije o ljudskim pravima zabranjuju tako nesto i ti to mora da postujes.. Po toj osnovi bi recimo srbija mogla/trebala da oduzme drzavljanstvo svim srbima koji zive van srbije.

pa ja koliko znam drzave imaju s nekim drzavama dvojno drzavljanstvo s nekima ne...
ne moras da ako imas s jednom da imas i sa drugom
.zavisi od drzavinog zakona...

Back