- Poruka
- 112.967
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.Da,Kali juga je oličenje slatkoćeМени је бољи синалцо, није тако сладак.
И шта сад чекамо "Калкија" да нам скрати муке?Da,Kali juga je oličenje slatkoće
Što se ogleda u idiličnoj stvarnosti oko nas

šališ se,jel tako?Sami ste ih stvorili, pa ih sami i skratie. Neće Kali da čisti za vama.
Kod mene na selu nema problema kakvih imaju ljudi u gradu.
Kali juga dolazi samo u gradove.

od nje ne mož' pobećiЈа се можда и шалим, ал Кали јок.. Бегајте у шуме...![]()
subjektivan doživljajNe, bez sve šale. Takozvani znaci poslednjih vremena, nisu prisutni van velikih
gradova. Ne radi se dakle o objektivnoj stvarnosti, jer bi ona svuda bila ista.
Onda to može biti jedino poruka da je život u gradovima pogrešan i protiv prirode.
Па ту се слажем, стварно је неприродно живљење у градовима, као кошнице или мравињаци, нова насеља што се праве, немају више ни зеленила као некад што је било између зграда, страшно је и погледати, а поготово љети кад се упали онај бетон и асфалт.Ne, bez sve šale. Takozvani znaci poslednjih vremena, nisu prisutni van velikih
Onda to može biti jedino poruka da je život u gradovima pogrešan i protiv prirode.
Na selu ima više muva, a u gradu više komaraca. U skladu sa tim šta ti manje smeta od ta dva, treba napraviti izbor mesta za život.Ne, bez sve šale. Takozvani znaci poslednjih vremena, nisu prisutni van velikih
Znaci "poslednjih vremena" su bili vidljiviji u "velikim gradovima" pre uvodjenja kanalizacije i vodovoda.Ne, bez sve šale. Takozvani znaci poslednjih vremena, nisu prisutni van velikih
.I želim da učim o sebi, mislio sam da je budizam dobar put jer se većina ovih filozofa koji mi "leže" oslanja na njega.Eh.. Kada bi želeo da učiš o sebi, onda bi budizam mogao da ti pomogne.
A ovako.. Pa hajde, uči o budizmu, al ne znam šta će ti to..
https://srednjiput.rs/uvod-u-budizam/