- Poruka
- 113.541
Svima na retreatu u Subotici želim najviša postignuća!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svima na retreatu u Subotici želim najviša postignuća!

@dragi Ukupno, mnogo mi je žao što nisam juče bila, lepo mi je Gile sve objasnio a prošlogodišnjim predavanjem sam bila oduševljena, kao i vašom briljantnom organizacijom, no mama mi je operisana pa ne znam gde mi je glava od briga i obaveza.

786. Rane iz detinjstva
Jedna stvar koju pokušavam da kažem ljudima koji u sebi nose rane još iz detinjstva: možda ste imali probleme kao mali, ali šta ćete u vezi sa tim da učinite sada? Vrlo je lako nastaviti da okrivljujemo svoju prošlost ili roditelje. Ali okrivljujući roditelje vi ne preuzimate odgovornost za ono što se događa sada. Dakle, svašta je moglo da se dogodi u prošlosti, ali sada imate šansu da preuzmete odgovornost i radite sa tim u sadašnjosti.
Jedna stvar koju možete da uradite jeste da u vrlo meditativnoj situaciji porazmislite o tri pitanja. Prvo je: "Šta je to dobro što su vaši roditelji učinili za vas?" Zanimljivo je kako je naše sećanje selektivno. Skloni smo da se sećamo samo minusa. A sećanje se može promeniti kada se svesno prisetimo dobrih stvari. Druga dva pitanja su: "Šta je to dobro što ste vi učinili za svoje roditelje?" i Znate li koje ste probleme stvorili svojim roditeljima?
Kada vrlo duboko promislite o tim pitanjima, javlja se osećaj zahvalnosti. Takođe je moguće da s ejavi osećaj krivice, zbog nečeg lošeg što ste učinili svojim roditeljima. A kada se to desi, praktikovanje meditacije ljubavi bi moglo da pomogne.
No, razumem da je potrebno mnogo vremena osobi sa dubokim ranama da od toga da je niko postane neko. Taj rad se mora dogoditi na psihološkom nivou, na emocionalnom nivou i na fizičkom nivou.
Godwin Samararatne
'ebeš ti ovaj topik kad se odavno ne razgovara... sve je to lepo i postovi i slike i muzika al ko da ga nema kad se upasivio totalno.
nema više ni onih krstaša ni flejmera, samo pusta belina i pokoje slovo...
Jeste...nikako mi se ne svidja ova religija.Previse pasivna i pacenicka...pa zar nije to ideal budizma....nistavilo?
pa zar nije to ideal budizma....nistavilo?
Jeste...nikako mi se ne svidja ova religija.Previse pasivna i pacenicka...
'ebeš ti ovaj topik kad se odavno ne razgovara... sve je to lepo i postovi i slike i muzika al ko da ga nema kad se upasivio totalno.
nema više ni onih krstaša ni flejmera, samo pusta belina i pokoje slovo...
Ala ti je dobra invokacija za krstaše i ostale - momentalno funkcioniše, odmah si dobio kulturan i uman odgovor:Jeste...nikako mi se ne svidja ova religija.Previse pasivna i pacenicka...
Pozz Neo! Nije, nego praznina u kojoj sve pojave latentno postoje,sve se manifestuje iz nje, to nije isto što i ništavilopa zar nije to ideal budizma....nistavilo?

Pozz Neo! Nije nego praznina u kojoj sve pojave latentno postoje, to nije isto što i ništavilo![]()