ukupno
Iskusan
- Poruka
- 5.405
Konkretna uputstva ovde, pa Orthodoxia91 može da isproba 
Blagonaklonost i uvid: Uputstva za metta bhavanu

Blagonaklonost i uvid: Uputstva za metta bhavanu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jedna od meditacija koju praktikuju budisti je metta bhavana - meditacija ljubavi. Ona za cilj ima razvijanje prijateljske ljubavi, saosećanja.
Kurs Jantra Joge za početnike – 5. i 6. oktobra 2013. sa Žoltom Somođvarijem
Nаučite nаjаutentičniji tibetаnski sistem joge
sa jednim od nаjiskusnijih instruktora Jаntrа Joge
• Koordinišite svoje telo, energiju i um.
• Rаzvijte poverenje u vаšu meditаtivnu prаksu.
• Otkrijte duboko osećаnje mirа, blаgostаnjа i opuštаnja u svemu što rаdite.
Jаntrа jogа ili jogа pokretа je drevni sistem tibetаnske joge zasnovan nа tekstu "Jedinstvo Suncа i Mesecа", koji je napisao Učitelj i prevodilac Vairoćana u 8. veku. Čögjal Nаmkhаi Norbu Rinpoće je nаpisаo detаljаn komentаr o osnovnom tekstu i počeo dа prenosi ovo Učenje nа Zаpаd početkom sedаmdesetih godina prošlog veka. Kroz položаje i pokrete u kombinаciji sа nаprednim prаnаjamama energija pojedinca se usklаđuje, tako da sam um može da pronađe svoju аutentičnu rаvnotežu i relаksаciju i stvori osnov zа ulаzаk u kontemplaciju.
Rаspored:
5. – 6. oktobаr 2013. - subotа i nedeljа
09:00 -12:00 h i 15:00 - 18:00 h – kurs zа početnike:
Kompletne vežbe disаnja
9 pročišćavajućih disanja
Tsigđong
8 pokreta
Vаđrа tаlаs
A kako to iskazati u svakodnevnom životu ako se teži nirvani?
Ne razumem pitanje baš najbolje. Iskazuje se mislima, rečima i delima.
Ispred svakog bića ukloni svoj štap
da ne povrediš nijedno od njih.

Vidi bogati, budisti imaju kanone.![]()
a ti mislio da je to putujući cirkus?vec sam objasnjavao al moracu izgleda ponovo buda je probudjeni srbin....tj srbin ko je reko sta zelja?zar zbog zelje da patim? e prc....sad cu zinat da ne zelim ....![]()
Ceniš da je Budimir bio tako naivan? Želeti i neŽeleti dve strane istog novčića.
Put koji jeo on otkio je Srednji put.

Vidi bogati, budisti imaju kanone.![]()
Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku Serpent Saint.Kurs Jantra Joge za početnike – 5. i 6. oktobra 2013. sa Žoltom Somođvarijem
Nаučite nаjаutentičniji tibetаnski sistem joge
sa jednim od nаjiskusnijih instruktora Jаntrа Joge
• Koordinišite svoje telo, energiju i um.
• Rаzvijte poverenje u vаšu meditаtivnu prаksu.
• Otkrijte duboko osećаnje mirа, blаgostаnjа i opuštаnja u svemu što rаdite.
Jаntrа jogа ili jogа pokretа je drevni sistem tibetаnske joge zasnovan nа tekstu "Jedinstvo Suncа i Mesecа", koji je napisao Učitelj i prevodilac Vairoćana u 8. veku. Čögjal Nаmkhаi Norbu Rinpoće je nаpisаo detаljаn komentаr o osnovnom tekstu i počeo dа prenosi ovo Učenje nа Zаpаd početkom sedаmdesetih godina prošlog veka. Kroz položаje i pokrete u kombinаciji sа nаprednim prаnаjamama energija pojedinca se usklаđuje, tako da sam um može da pronađe svoju аutentičnu rаvnotežu i relаksаciju i stvori osnov zа ulаzаk u kontemplaciju.
Rаspored:
5. – 6. oktobаr 2013. - subotа i nedeljа
09:00 -12:00 h i 15:00 - 18:00 h – kurs zа početnike:
Kompletne vežbe disаnja
9 pročišćavajućih disanja
Tsigđong
8 pokreta
Vаđrа tаlаs
http://www.dzogchen.rs/srpski/news/...5.-i-6.-oktobra-2013.-sa-zoltom-somodjvarijem
Evo dala sam mu ja reputaciju umesto tebe.
A šta je tu smešno?

Kamo sreće da mi to bude jedini problem u životu! Serpent je jedna od najobrazovanijih osoba na celom forumu, a i neizmerno prija mojoj nebudističkoj umetničkoj sujeti kad neko poseti sajt koji sam pravila,i još i link da.O Agatha al si ti u problemu.Evo dala sam mu ja reputaciju umesto tebe.
Kakvo divno nedeljno popodne za jednu metta bhavanu.![]()
Mislio sam da su budisti oslobođeni ovozemaljskih stvari.![]()

Kamo sreće da mi to bude jedini problem u životu! Serpent je jedna od najobrazovanijih osoba na celom forumu, a i neizmerno prija mojoj nebudističkoj umetničkoj sujeti kad neko poseti sajt koji sam pravila,i još i link da.