Budi uz bližnjeg svog

Mislim da je ovo u dugu teme... Ja imam samo ovaj komentar :worth: :worth: :worth: x 100000000

RODITELJSKA LJUBAV NEMA GRANICE:
Sedam godina sina ručnim respiratorom održavali u životu!

Fu Xuepeng pre sedam godina ostao je paralizovan i nije mogao da diše. Od tada, sedam dana nedeljno i 24 sata na dan njegovi roditelji naizmenično su koristili ručni respirator uz pomoć kog su mu ubacivali vazduh u pluća.

Sedam dana nedeljno i 24 sata na dan roditelji Fu Xuepeng koji je ostao paralizovan i nije mogao da diše posle saobraćajne nesreće koju je doživeo, naizmenično koriste ručni respirator uz pomoć kog su ubacivali vazduh u pluća sinu kako bi ga održali u životu.

Aparat nisu mogli da priušte, a na internetu je pokrenuta i kampanja kako bi se prikupila novčana sredstva.

Jedna kompanija, na njihovu sreću odlučila je da donira aparat lokalnoj bolnici u koju je Fu Xuepeng nedavno prebačen.

"Ne znam da li ću ikada imati mogućnost da se odužim svojim roditeljima", rekao je Xuepeng novinarima.

Ovaj slučaj započeo je raspravu na društvenim mrežama, a mnogi se pitaju kako je moguće da je država dopustila da ova porodica toliko dugo prolazi kroz ovaj pakao.

Poslednja izmena:

Back