Budale koje izdržavaju svoje devojke

zanimljivo je to sto dok nisam imao pare bio sam nebitan. sad kad ih imam,vidim da se nesto desava,nesto cudno. odjednom postoji interesovanje nekih osoba za mene. ne samo zene,no i muski. imam i vece postovanje,pitaju me kako sam i sta ima. postoji neka poslovica za to,ali mi sad ne pada ni jedna na pamet. u svakom slucaju,tu sam poslovicu osetio na svojoj kozi. i ne svidi mi se nimalo. gde ste bili kad sam bio niko,jelte? i sad,zaista obozavam da budem jako nezainteresovan i gori nego sto sam bio pre,znaci kuliranje. da se malo svetim sto bi se reklo. ako neko treba da me ceni i postuje zbog para,nemoj da mi pridje nikad u zivotu. :thumbdown:
Па друже што их више кулираш више те јуре, нажалост осетио сам на својој кожи, значи ону коју желиш не можеш имати а оне према којима си само фин и равнодушан се поломише око тебе, који зајеб

Па друже што их више кулираш више те јуре, нажалост осетио сам на својој кожи, значи ону коју желиш не можеш имати а оне према којима си само фин и равнодушан се поломише око тебе, који зајеб
Da, ali ne možeš isfolirati, pa da kao dobiješ onu koju želiš

kako brate,mislis da nece varati... ako mora tako na kraju krajeva,onda nek prvo rodi decu pa onda placaj.
Па ретке су те које неће варати али има их, ево једна комшиница иако је муж вара стално и сви то знају она не да ником а сви наваљују контају даће а она не да ником

Па ретке су те које неће варати али има их, ево једна комшиница иако је муж вара стално и сви то знају она не да ником а сви наваљују контају даће а она не да ником

alal jooj vera. cisto da znam koja je takva pa da je uzmem sebi... to je retkost mozda 10%.

Back