- Poruka
- 36.308
Inače, lep lagan ručak
1) pohovane tikvice, šopska salata.
2) pohovana paprika, sir, srpska salata
1) pohovane tikvice, šopska salata.
2) pohovana paprika, sir, srpska salata
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I musaka je lepša sa tikvicama nego sa krompiromovo fino izgleda![]()
Jeste. I sa crvenim pečenim paprikama.I musaka je lepša sa tikvicama nego sa krompirom![]()
Са патлиџанима је далеко боља него са тиквицама.I musaka je lepša sa tikvicama nego sa krompirom![]()
Ne ume svako lepo da je napraviСа патлиџанима је далеко боља него са тиквицама.
То је тачно. Оно што сам јела у Атини је било баш како треба.Ne ume svako lepo da je napravi
Мени је тај Броколи право откривење у исхрани. Данас скували и без икаквих уља, додатака баш укусно. Изгледа да ће ићи чешће на мени.Било које месо + броколи (кува се на пари 3-5 минута) или прокељ (5 минута у кључалој води а затим продинстати на белом луку).
Мени је тај Броколи право откривење у исхрани. Данас скували и без икаквих уља, додатака баш укусно. Изгледа да ће ићи чешће на мени.
Сам се охлади релативно брзо. Моји предлажу са ситно млевеним белим луком и уљем. Мени ок и овако.Броколи после барења охлади испод чесме и добро оцеди.
Сам се охлади релативно брзо. Моји предлажу са ситно млевеним белим луком и уљем. Мени ок и овако.